Venezuela'dan Barış Pınarı Harekatı mesajı!

Venezüella'nın Ankara Büyükelçisi Jose Gregoria Bracho Reyes, Barış Pınarı Harekatı'na destek mesajı vererek, 'Şu anda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın temsil ettiği hükümet kadar da barışın ve demokrasinin yanında olan bir hükümet bulunmamakta. Dünyanın imparatoru olduğunu zanneden ülke tarafından gelen tehditleri kabul etmememiz lazım' dedi.

Venezuela'dan Barış Pınarı Harekatı mesajı!
Venezuela'dan Barış Pınarı Harekatı mesajı!
GİRİŞ 13.10.2019 22:53 GÜNCELLEME 13.10.2019 22:58
Bu Habere 160 Yorum Yapılmış

Venezüella'nın Ankara Büyükelçisi Jose Gregoria Bracho Reyes, Barış Pınarı Harekatı ve Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ve destek mesajı gönderdi.

 

 

"BİZ HER ZAMAN TÜRKİYE'NİN YANINDA OLACAĞIZ"

Reyes, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 

 

"Biz her zaman barışın, demokrasinin arkasındayız ve şu anda Türkiye de tamamen barışın ve demokrasinin yanında yer almaktadır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aynı zamanda Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nun kardeşi, arkadaşıdır. Biz her zaman Türkiye’nin yanında olacağız.

"ŞU ANDA, ERDOĞAN'IN HÜKÜMETİ KADAR, BARIŞIN VE DEMOKRASİNİN YANINDA OLAN BAŞKA BİR HÜKÜMET YOK!"

Bizim dostluğumuz, arkadaşlığımız sonsuzdur. Nerede olursa olsun teröre karşı savaşmamız lazım. Terörizmin iyisi kötüsü olmaz, terörizm her zaman kötüdür.

Şu anda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın temsil ettiği hükümet kadar da barışın ve demokrasinin yanında olan bir hükümet bulunmamakta. Dünyanın imparatoru olduğunu zanneden ülke tarafından gelen tehditleri kabul etmememiz lazım. Bizim ortak bir düşmanımız var."

YORUMLAR 160
  • Çakıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın
    Cevapla
  • Mehmet Şerifff 44 4 yıl önce Şikayet Et
    Para sahipleri, paraya tapanlar, parayla satın alınanlar, paraya tamah edenler bir safta toplanmışlar. Beş para karşılığı ruhların, bedenlerin, şahsiyetlerin, şereflerin satıldığı bir dönemdeyiz. En kötüsü de tamah eden tamahkarlar avucunu yalıyorlar sadece para onlara ulaşmıyor. Yine de tamah etmeye devam. Hatırlıyorsanız Saddamın heykelini yıkarken, Hello Mr Bush diye dans eden Iraklılar vardı maalesef. Selametle.
    Cevapla
  • Ömer Hüseyinoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Maduro mert adamsın vesselam , inşallah müslüman olursun. Allah sana İslamla şereflenmeyi nasip etsin.
    Cevapla
  • maraşlı 4 yıl önce Şikayet Et
    bizim böyle dost ülkelere ihtiyacımız var
    Cevapla
  • VLT 4 yıl önce Şikayet Et
    bakın duyun eşek birliği pardon arap birliği ve CHP
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!