CHP, teröristlerin bölgeden çıkmasını beğenmedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vladimir Putin'le Suriyue'nin geleceği konusunda önemli bir anlaşmaya vardı. CHP ise bunu da beğenmedi.

CHP, teröristlerin bölgeden çıkmasını beğenmedi
CHP, teröristlerin bölgeden çıkmasını beğenmedi
GİRİŞ 23.10.2019 09:32 GÜNCELLEME 23.10.2019 09:32
Bu Habere 333 Yorum Yapılmış

Türkiye, Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütlerini temizlemek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nın ardından masada da başarılı sonuçlar aldı.

 

 

Önce ABD ile YPG'li teröristlerin güvenli bölgeden çıkması için mutabakata varan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le masaya oturdu.

SINIRLAR GÜVEN ALTINDA CHP TEDİRGİN!

 

 

Erdoğan ile Putin'in uzun süren görüşmesi sonrasında varılan anlaşmaya göre YPG'li teröristler Barış Pınarı Harekatı dışında kalan bölgede de sınırdan 30 km aşağı inecek.

Türkiye böylece masada sınır güvenliğini sağlama almak adına başarılı hamleler yaparken Cumhuriyet Halk Partisi bu durumu da beğenmedi. 

YORUMLAR 333
  • Nazım KARAMEHMET 4 yıl önce Şikayet Et
    Oydaşlarının gidişinden elbette razı olmaz bu CHP.Yahu bu ülkede işbirliği yapacağınız ihanet şebekeleri bitmez, bulursunuz.
    Cevapla
  • Dadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Tuncay Özkay sizlere buralardan ekmek çıkmaz,boşuna ellerinizi sıvazlamayın.Mehmetçikle de fazla oynamayın.Sen değilmisin polisimize hakaret küfür eden,ne çabuk Memedim oldu.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    bu neyin kafası. inanmıyorum bu çıkışlarda chp tabanının kizmadigina. yahu el insaf. Bu açıklamalar sizi öteden beri hep küçük cüce zavallı hain işbirlikçi uslanmaz kavgacı gerici yobaz menfaatçi kibirli siyaset kabizi yaptı. N ı y e A-N-L-A-M-I-Y-O-R-S-U-N-U-Z....
    Cevapla
  • abdülhamit 4 yıl önce Şikayet Et
    chp nini toptan psikiyatri doktoruna görülmeleri gerekir
    Cevapla
  • Akinaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    hayır toplu halde gebertilmeleri gerekli
    Cevapla
  • vatan sever 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp çok acil bir tüzük kurultayı toplayıp üyelik ve özellikle yöneticilik için IQ 90 şartı koymalı. Tabi bir de vatan hainliği ile ilgili de bir barometre hazırlamalı o zaman şu ankilerin yüzde 80i de gider..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim