Kılıçdaroğlu, terörle bağlantılı belediyeleri savundu

Teröre destek veren belediyelerine kayyum atamalarının yanlış olduğunu dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimle gelenin görevden alınamayacağını savundu.

Kılıçdaroğlu, terörle bağlantılı belediyeleri savundu
Kılıçdaroğlu, terörle bağlantılı belediyeleri savundu
GİRİŞ 05.11.2019 15:20 GÜNCELLEME 05.11.2019 15:20
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi.

 

 

Terör örgütü PKK ile ilişkisi tespit edildiği için İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan HDP'li başkanlara değinen Kılıçdaroğlu, kayyumların karşısında olduğunu bir kez daha dile getirdi.

NEDEN KAYYUM ATANIYOR

 

 

Kılıçdaroğlu, "Seçime giriyorum, kazanıyorum ve beni kayyum atayarak görevden alıyorlar. Niçin? Hangi gerekçeyle atıyorsun bizim bilmemiz lazım. Yerlerine kayyum atanan belediye başkanlarının kelepçelenip, 10 saat başka saate başka kente gönderilmeleri doğru değil. Demokrasiyi bizim gibi düşünmeyen insanlar için de savunmak zorundayız." şeklinde konuştu.

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'NIN EMRİNDELERDİ 

Terör örgütü PKK'nın emriyle hareket eden ve birçok saldırının altında parmağı olan belediye başkanları sabit görülen suçları neticesinde görevden alınmış ve bazıları tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

YORUMLAR 29
  • Keskinli 4 yıl önce Şikayet Et
    ONLARCA ÇOCUK, GENÇ, İHTİYAR İMSANIMIZI, KAMUDA ÇALIŞANIMIZI KATLEDEN PKK'YA, PKK SİZİ TÜKRÜĞÜNDE BOĞAR DİYE TÜRK DEVLETİNE, ORDUSUNA MEYDAN OKUYAN SOYTARIYA TAVIR KOYDUMU, MİLLÎ BİR DURUŞ SERGİLEDİ Mİ Kİ; HdPKK'LI BELEDİYE BAŞKANLARINA VE ABD'NİN ÇOK SEVDİĞİ PYD,YPG'YE SAHİP ÇIKMASIN?!.. Kötü kaset kumpasıyla yolu açılan DİKTATÖR..
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların ağzını tıkamak için , kanuni düzenleme yapılsın. Tereddüte yer vermeyecek şekilde kanunen düzenleyin. Vatandaşlık kanununu çıkartın. Ülke bütünlüğünü tehlikeye sokanları vatandaşlıktan atın. Edi bese.
    Cevapla
  • ismayıl 4 yıl önce Şikayet Et
    reis seçimle İstanbul belediye başkanı iken yalnızca birkaç cümle şiir okudu diye hem hapis yattı hemde belediye başkanlığı elinden alındı...bu kadar ağlamadı..
    Cevapla
  • israfil 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizde sana karşıyız.
    Cevapla
  • sen söyle 4 yıl önce Şikayet Et
    "Niçin? Hangi gerekçeyle atıyorsun bizim bilmemiz lazım." üç ihtimal var. 1-türkiyede değil uzayda yaşıyorsun. 2-anlamayacak kadar boşsun. 3-başkalarına hizmet ediyorsun. hangisi sen söyle şimdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”