Büyük rezillik! Yine maşa kullandı...

Kirli işleri için milletvekillerine ve gazetecilere tetikçilik yaptıran Kemal Kılıçdaroğlu, bu kez parti içindeki muhtemel rakiplerini bertaraf etmek amacıyla Rahmi Turan’ı kullandı.

Büyük rezillik! Yine maşa kullandı...
Büyük rezillik! Yine maşa kullandı...
GİRİŞ 22.11.2019 11:44 GÜNCELLEME 22.11.2019 11:50
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Daha önce CHP milletvekilleri Eren Erdem, Enis Berberoğlu ve vatan haini Can Dündar'ı devlete kurduğu kumpaslarda tetikçi olarak kullanan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun son maşası, Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan oldu. Turan, CHP’li bir ismin, 9 Kasım tarihinde Beştepe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüğünü öne sürdü.   

KOLTUĞUNU SAĞLAMA ALIYOR 

Rahmi Turan'ın “CHP'li bir isim Külliye'ye giderek Erdoğan'dan genel başkanlık için destek aldı” iddiası, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Fahrettin Altun tarafından net ve sert bir dille yalanlandı. 'Külliye'de görüşme' yalanının, Kılıçdaroğlu'nun ‘kullanışlı gazeteciler’ üzerinden kurduğu yeni bir kumpas olduğu ortaya çıktı. Bu kez hedefte muhtemel rakipler vardı. Amaç, kurultayda karşısına çıkabilecek isimlere peşinen 'Erdoğan'ın adayı' damgasını vurup koltuğu sağlama almaktı.  Kemal Kılıçdaroğlu, dün özel bir TV kanalında yaptığı açıklamada, kirli oyununu sürdürmeye çalıştı. CHP lideri açıklamasında, “Ben şaşırmadım efendim. Doğrudur. CHP'yi nasıl dağıtırız diye çalışan ekipler var. Arkadaşlarıma, partililere söyledim. Biz bunu gayet iyi biliyoruz. Akıl var, mantık var. Başka işin gücün mü yok? Okuduğumda 'doğrudur' dedim. İsim vermek istemiyorum” sözlerini sarf etti. Ancak Kılıçdaroğlu’nun maskesi çabuk düştü. 

GÖRÜŞME YALANINI O SIZDIRDI

Turan üzerinden bu kez kendi partisine operasyon çeken Kılıçdaroğlu'nun ahlaksız girişimi, CHP destekçisi başka bir gazeteci Sebahattin Önkibar düşürdü. Önkibar, “Hem konuyu hem de Saray’a çağrılan ismi aslında Kılıçdaroğlu biliyor” diyerek ‘Erdoğan'la görüşme’ yalanını Rahmi Turan'a bizzat Kılıçdaroğlu'nun sızdırdığını yazdı.

'SÖZ VERDİM' BAHANESİ

Siyasetin gündemini sarsan iddia üzerine gözler Sözcü yazarı Rahmi Turan'a çevrildi. “Başkan Erdoğan'la görüşen CHP'li kim” sorularından ısrarla kaçan Turan, “Haber kaynağım kopan gürültü üzerine dün ‘Ortalığın bu kadar hararetleneceğini düşünmemiştim. Şimdi belki de işimden gücümden olacağım’ diye endişeye kapıldı. Ben de ona, söylediği ismi unutacağıma dair söz verdim” diyerek isim vermekten kaçındı. Kılıçdaroğlu’nun oyununa gelip birçok ismi zan altında bırakan Turan’a tepki yağdı. 

ERDEM'İ KURYE OLARAK KULLANDI

CHP lideri, FETÖ'yle kurduğu karanlık ilişkilerini yürütmek için, daha sonra milletvekili yaptığı 'gazeteci' Eren Erdem'e 'özel görevler' verdi. Darbeci örgütün yayın organına destek ziyaretine giden Erdem “Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla geldim” demiş, MİT TIR'ları kumpasına ilişkin dosyayı da Genel Merkez'den aldığını itiraf etmişti.

VATAN HAİNİNE BELGE YOLLADI

FETÖ ve PKK destekçisi ‘tescilli hain’ Can Dündar, MİT TIR'ları kumpasıyla ilgili ihanet belgelerini o dönemde genel yayın yönetmenliğini yaptığı Cumhuriyet Gazetesi'nde yayınlamıştı. Dündar’a belgeleri, Kılıçdaroğlu'nun Erdem gibi milletvekili yaptığı Enis Berberoğlu'nun verdiği, yargılama aşamasında ortaya çıkmıştı.

Güneş

YORUMLAR 7
  • Dadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Korkunun ecele faydası yooook.Bu chp yönetimi gideceeeek.Partiyi olmadık hale getirdiler.Kaynak maynak yoook.Yalaaan dolaaaan,Bunların 10 lafından 9'u yalan biride şüpheliiii.
    Cevapla
  • dede korkut 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu durumda Rahmi Turan ya kaynağını gösterir ya da kendisinin kurguladığını söyler ve milletten özür diler - tabii onurlu insan ise
    Cevapla
  • Keskinli 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu adamların ZIRVALARINI OKUYUP, peşine takılanlara insanlık, vicdan ve irade adına acımak lazım..
    Cevapla
  • Meta 4 yıl önce Şikayet Et
    İddia sahibi rahmi turan o yazıdan sonra yurt dışına gitti telefonuda kapalı nekadar bir kirli oyun oynadıları belli aslında chp nin geni bozuk
    Cevapla
  • düşünce 4 yıl önce Şikayet Et
    hükümet yasa çıkarsın parti başkanlarına 2 dönem kuralı getirilsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk Hava Kuvvetleri'nin geleceği: KAAN, HÜRJET, GÖKBEY ve HÜRKÜŞ
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!