Özlem Zengin'den Özkök'e cevap: Yaptıklarınızı millet unutmadı

Hürriyet gazetesinin Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı 20 yıllık süre zarfında milli manevi değerlere savaş açan Ertuğrul Özkök, bugünkü yazısında başörtüsü düşmanlığını Ecevit ile gölgeleyerek AK Parti Grupbaşkanvekili Özlem Zengin'e sataştı.

GİRİŞ 22.11.2019 14:08 GÜNCELLEME 22.11.2019 14:45
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Haber7.com / Özel

 

 

20 yıl Genel Yayın Yönetmenliği yaptığı dönemde milli ve manevi tüm değerlerin karşısında duran 28 Şubat döneminde de açıktan darbe destekçiliği ve başörtüsü düşmanlığı yapan Ertuğrul Özkök, bugünkü yazısında AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin aleyhinde bir yazı kalem aldı. Başörtüsü düşmanlığını Ecevit üzerinden perdelemeye çalışan Özkök, Özlem Zengin'in yaşını öne sürerek ipe sapa gelmez bir yorum yaptı. Özkök'ün bu sözlerine AK Parti Tokat milletvekili ve Grup başkanvekili Özlem Zengin Haber7.com'a konuştu. 

"SİLAHSIZ KUVVETLERİN EMRİNDE ÇALIŞTIĞI GÜNLERİ UNUTTU"

 

 

"Siyasete yön verdikleri, güya “silahsız kuvvetlerin” emrinde çalıştıkları günleri unutan hafıza başka hafızalara sataşmasın. 

"MİLLETİN DEĞERLERİNE DÜŞMAN, DARBE DESTEKÇİSİ"

Milletimizin değerlerine, başörtüsüne, AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımıza karşı haksız ve en şedid husumet yürütenler, kendi ideolojik tutumlarına yakın darbeleri hararetle destekleyenler bugün genel havaya uyuyormuş gözükerek “kalabalıklara karışmaya çalışanlar”... size sesleniyorum.

"AZİZ MİLLETİMİZ SİZİ UNUTMADI"

Biz de Aziz Milletimiz de sizi unutmadı, asla unutmayacak. Siz o meş’um günlerin muhasebesini yapıp hesabını verdiniz mi? Kalabalıklara karışarak yaptıklarınızın unutulacağını sanmayın. En küçük fırsatta, kalplerini kaplamış başörtüsü ve dini değer düşmanlığınızı, perdeler arkasına saklamaya çalışarak sızdırıyorsunuz."

Zengin sosyal medya hesabından da Özkök'e cevap niteliğinde geçmişi hatırlatarak tarihi bir ders verdi.  "Bir siyasetçinin bazı doğru işleri varsa yanlışlarını eleştirmek yasaklı hale mi geliyor? “Bin yıl sürecek”, “411 el kaosa kalktı” manşetlerinin sahipleri gelecekle alakalı tahmin yaparken biraz sıkılmalı." dedi.

İşte Zengin'in o açıklamaları:

Beyefendi. İdeolojik takıntıları söz konusu olunca en temel mantık kurallarını bile hatırlayamayan insanlara hayret ediyorum. Her insanın her siyasetçinin doğruları da vardır yanlışları da. Bir siyasetçinin bazı doğru işleri varsa yanlışlarını eleştirmek yasaklı hale mi geliyor?

"BU NASIL MANTIK, BU NASIL MUHAKEME"

Bazı doğruları olan siyasetçiler eleştirilemezlik niteliği mi kazanıyor? Eğer öyleyse bugünkü siyasetçileri niye eleştiriyorsunuz? Hiç mi doğruları yok? Allah zihnî teşevvüşten herkesi korusun. Bu nasıl mantık, bu nasıl muhakeme...

"BİR MESELEYİ DEĞERLENDİRMENİN YAŞLA NE İLGİSİ VAR?"

1974’teki yaşıma değinilmesini de anlamakta zorluk çekiyorum Birisine sen 5 yaşındaydın bilmezsin derseniz size de yaşınız çok ileri analizlerinizde sorun var diyebilir. Kişilerin bilgi ve değerlendirmelerini yaşlarıyla ilişkilendirerek anlatma gayretlerini çok ilkel buluyorum.

"411 EL KAOSA KALKTI MANŞETLERİNİN SAHİBİ SIKILMALI"

Beyefendi. Siyasi geleceğimizle alakalı değerlendirmeler de bana 28 Şubat sürecindeki o “muhteşem” projeksiyonları hatırlattı. “Bin yıl sürecek”, “411 el kaosa kalktı” manşetlerinin sahipleri gelecekle alakalı tahmin yaparken biraz sıkılmalı.

Bay Yargıç. O ne mütehakkim, o ne buyurgan hava. Siyasette rol taksimini siz mi yapıyorsunuz? Siz de mi had tayin edicilerdensiniz. Önce saygı...

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 52
  • Doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    Elbette unutmadık.Bu ve bunun gibi İslama düşmanlık edenlerin cenaze namazları kılınmasın.Kılan imamlarda yüzüstü sürünsün.
    Cevapla
  • Mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    Önce adını değiştirmeli, bu ismi kesinlikle haketmiyor. Ertuğrul diye hitap etmemeli, zihnimizdeki o şanlı ismi bu sefil ile kirletmemeli. Sonra hesap vermeli. Ve son nokta, ey lümpen "geçti borun pazarı sür eşşeği mezara" "çatla sodom gomore patla bizans ve roma"
    Cevapla
  • Arifi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey lakabı köksüz olan 28 şubat artıgi biz seni ve senin gibi zihni yete sahip olanları UNUTMADIK ve UNUTTURMAYACAGIZ...
    Cevapla
  • ...DEREKÖYLÜ... 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu şeytanın uşağı halâ ortalıkta dolaştırılıp dilindeki zehiri akıtmasına niye müsade ediliyor ?
    Cevapla
  • Şahan 4 yıl önce Şikayet Et
    Muhammed dahlan Ertugrul özkök ! İsimlere bakarmısın ikisi de medyada en sevmediğim kukla mikser ! İsimler özenle seçiliyor tesadüf olamaz artık eminim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!