CHP kurultayları kavgayla başladı!

37. Olağan Kurultay süreci başlayan CHP’de gerilim de yükseldi. Eylül ayında başlayan mahalle kurultayları kavgalara sahne oldu. Ankara, İstanbul ve İzmir’de bazı mahallelerdeki seçimlerde bazı sandıklarda partililer arasında liste kavgaları yaşandı.

CHP kurultayları kavgayla başladı!
CHP kurultayları kavgayla başladı!
GİRİŞ 04.12.2019 06:22 GÜNCELLEME 04.12.2019 07:21
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

CHP'de sancılı başlayan 37'nci Olağan Kurultay sancılı sürecek. Eylülde start alan mahalle kurultayları tamamlandı. Ancak mahalle kurultayları kavgalara sahne oldu. Ankara, İstanbul ve İzmir'de bazı mahallelerdeki seçimlerde bazı sandıklarda partililer arasında liste kavgaları yaşandı.

 

 

Tansiyonun yükseldiği adreslerden biri Ankara’da Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi oldu. Parti örgütünden Can Karatoprak, sosyal medya hesabından tepkisini şu sözlerle dile getirdi: "Bugün mahallede seçim vardı, biz kaybettik... Ama... Genel Başkan Yardımcılarımızın genelge ile açıkça gözlemci hakkını duyurmasına rağmen, seçimlerde müşahit bulundurma hakkımızı kullanmamız engellendi. Sandıklar fiziki olanaklar uygun olmasına rağmen göremeyeceğimiz şekilde yerleştirilmişti. Arka kapısı olan, başka bir yerden giriş çıkışı olan bir salonda, göremediğimiz bir sandıkta ‘seçim’ yaptık."

YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

 

 

İstanbul Dikilitaş Mahallesi'nde de olaylar çıktı. CHP üyeleri tekme tokat birbirine girdi. Olaylardan sonra seçim sandıkları polis eşliğinde CHP İl Başkanlığı'na götürüldü. İzmir Karşıyaka Alaybey Mahallesi'nde yapılan delege seçimlerinde de olaylar çıktı. Kavgada CHP İl Başkan Yardımcısı Sedredil Coşkuner darp raporu aldı.

Kavgaların gölgesinde tamamlanan mahalle kurultaylarının ardından önümüzdeki hafta CHP'de ilçe seçimleri başlayacak. İlçe seçimlerinin de mahalle seçimleri gibi kavgalı gürültülü geçmesi bekleniyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yönetimine diş bileyen parti içi muhalefet sandıklarda tepkisini dile getirecek.

Yenişafak

YORUMLAR 80
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi vurun!
    Cevapla
  • can 4 yıl önce Şikayet Et
    Değişmez bu chp aynı tas aynı hamam..
    Cevapla
  • vatoz 4 yıl önce Şikayet Et
    İlişmeyin yakışanı yapıyorlar bunların kendilerine hayrı yok
    Cevapla
  • izmir 4 yıl önce Şikayet Et
    yok canım chp de kavga olmaz çok demokrat çok çağdaş insanlar kemal beye rakip çıkarsa stada dahi sokmazlar almazlar üstünede dayak atıp rakipi linç ederler.böyle yapılan kurultayı darp edenleri derhal yargılayın hem demokrasi var diyecekler hemde adayları darp edecekler
    Cevapla
  • samimi 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp Ataturk zamaninda partiydi.Simdi ne kadar fetöcu pkk sempatizani gomunis Chatem House asiklari ile dolduruldu.Bunlar bol heykel konser tatil ,ayda bide kameralarin karsisisina gecip yalan salladimi ,oooooh ne guzel al masinsalla yalani ye ic yat,chp bu oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!