TBMM'de büyük gerginlik! AK Partili isim iğrenç sözlere sert çıktı

TBMM Genel Kurulu'ndaki 2020 Bütçe görüşmelerinde, HDP'li Fatma Kurtulan ile AK Partili Özlem Zengin arasında "bölücü" ve tecavüzcü "polemiği" yaşandı. HDP'li ismin iğrenç iftiralarına, AK Partili Özlem Zengin sert cevap verdi.

GİRİŞ 12.12.2019 07:50 GÜNCELLEME 12.12.2019 08:43
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç Başkanlığı'nda, Adalet Bakanlığı Milli Savunma Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlıklarının 2020 Mali Yılı Bütçesini görüşmek üzere toplandı.

HDP'Lİ KURTULAN'DAN İĞRENÇ SÖZLER: AFRİN'DE KÜRT KADINLARI SATILIYOR

HDP Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan, "Afrin'de şu an kadınlar satılıyor ve Kürt kadınları tecavüze uğruyor. Hayır elinizi uzatmayın. Oradaki 'Milli ordu' dediğiniz, maaş aktardığınız tecavüzcüler üzerinden bu yapılıyor" ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ ZENGİN: SADECE KÜRTLERİN TEMSİLCİSİ DEĞİLSİNİZ

Kurtulan'ın sözlerine tepki gösteren AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, söz alarak şunları kaydetti:

"Burası Türkiye Büyük Millet Meclisi hatırlatırım. Türkiye'deki oy vermiş insanların özgür iradesini temsil ettiğini hatırlatıyorum. Kürtlerden başka ağzınıza hiç kimseyi almıyorsunuz. Anayasal olarak siz sadece Kürtlerin temsilcisi değilsiniz. Bu memlekette yaşayan herkesin temsilcisisiniz. Bize kimse 'tecavüzcü' diyemez, bu ülkenin Bakanlarına hiç kimse 'bölücü' diyemez. Bu ülkenin Adalet Bakanına, Milli Savunma Bakanına siz 'bölücü, terörist' diyemezsiniz."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 73
  • mgl mgl 4 yıl önce Şikayet Et
    kurtalan,emin misin kendiniz yatmış olmayasınız. conilerle içli dışlı olan biz degiliz...
    Cevapla
  • mgl 4 yıl önce Şikayet Et
    kurtulan,afrine git de kurtar tecavüzzadelerini ne diye burda havliyorsun. sizin elinizden baska bir sey gelmez bir kıç yalarsiniz bir de havlarsiniz zaten...
    Cevapla
  • Şahan 4 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı İmparatorluğu hataları ! Vur ez geç. Bunların Kürt olmadığı Ermeni Rum oldukları bu ülkenin insanları olmadığı apaçık ortada. Siz vatansever yiğit mert Kürtlere kurban olun. O pis kalleş pusular, korkak cahillerin yıkanmış beyinleri ile akıl hocaları Avrupa'nın beslemesi ermeni ve Rumların eseri. Bunların sonu kötü olucak, şimdi ki nesil acımaz ezer geçer. Dua etsinler Osmanlı tokadı değil, Türk yumruğu havada inerse kaçacak delik arasınlar !
    Cevapla
  • Ulubatlı..... 4 yıl önce Şikayet Et
    Mademki Kürtleri savunuyorsun ve cazgır gibi bağırıyorsun ; gidip kurtarana o kadınları......
    Cevapla
  • mmt 4 yıl önce Şikayet Et
    şu hdp denen ihanet oluşumuna gerçekten haddini bildirecek bir lider yokmu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı