İYİ Parti'de Libya toplantısı

İYİ Parti, yeni yıl mesaisine Libya'ya asker gönderilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresiyle başladı.

İYİ Parti'de Libya toplantısı
İYİ Parti'de Libya toplantısı
GİRİŞ 02.01.2020 00:41 GÜNCELLEME 02.01.2020 00:42
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Genel Başkan Meral Akşener, partisinin Divan Başkanlığından konuyla ilgili üyeler Uluslararası İlişkiler Başkanı Ahmet Kamil Erozan, TBMM Dış İşleri Komisyonu Üyesi Adnan Sezgin, Ekonomi Politikaları Başkanı Cihan Paçacı, Genel Sekreter Uğur Poyraz ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ ile bir araya gelerek, tezkerenin gerekçesini inceledi ve üyelerin görüşlerini sordu.

 

 

Akşener, yarın da tezkerenin TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmesinden önce saat 11.30'da partisinin Meclis Grubunda milletvekilleriyle istişarede bulunacak.

- "Tek tek görüşü alınacak"

 

 

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Cihan Paçacı, toplantıda tezkereye ilişkin bilgi verildiğini ve herkesin görüşlerini ifade ettiğini söyledi.

Tezkerenin Meclis'e geldiğinden bu yana parti olarak üzerinde çalıştıklarını ifade eden Paçacı, "Genel Başkan yarın tezkere görüşülmeden önce milletvekilleriyle toplantı yapacak. Milletvekilleri bilgilendirilecek, hepsinin tek tek görüşü alınacak ve ona göre yol haritası belirlenecek." diye konuştu.

YORUMLAR 27
  • Tiranlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Korkaklar tarih yazamaz Arnavut’lar korkak olmaz sen nasıl Arnavut’sun ? İpin kimin elinde ?
    Cevapla
  • Eyup66 4 yıl önce Şikayet Et
    Arabaya karsisiniz sihaya ihaya karsisiniz ne isimiz var suriyede dersiniz akdenizde hak arariz neden diger ulkelerle kotuyuz dersiniz sahiden chp hdpkk ip sp siz ne ayaksiniz.hanginiz milliyetcisiniz.
    Cevapla
  • Vatan Sever 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin Mısır dan yunandan ne farkın var Asker gondermiyelim peki ne yapalım bizi dogu akdenizden dışlamaya çalışıyor lar bunu anlamiyacak kadar cahilsin bence istemezuk diyen chp=ip
    Cevapla
  • Kemal K. 4 yıl önce Şikayet Et
    Hep o kasetler yüzünden
    Cevapla
  • AKHİLAL 4 yıl önce Şikayet Et
    İP kimin elinde?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı