Akar'dan NATO'da net mesaj: Hepsiyle mücadele ediyoruz

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye'nin bölgede barış ve istikrarı sağlamak için önemli görevleri yerine getirdiğini, getirmeye devam ettiğini belirterek, başta FETÖ, PKK/YPG/KCK ve DEAŞ olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadelenin aynı kararlılıkta devam ettiğini vurguladı.

Akar'dan NATO'da net mesaj: Hepsiyle mücadele ediyoruz
Akar'dan NATO'da net mesaj: Hepsiyle mücadele ediyoruz
GİRİŞ 12.02.2020 15:04 GÜNCELLEME 12.02.2020 15:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere NATO Karargahı'na geldi. Türkiye'nin NATO Daimi Temsilciliği ile Türk Askeri Temsil Heyeti (TMR) Başkanlığını ziyaret eden Bakan Akar, NATO Karargahı'nda görevli personelle görüştü. Herkesin görevini en iyi şekilde yapmasının, Türkiye'nin tezlerinin, hedeflerinin, yaptıklarının ve fedakarlıklarının anlatılmasının önemine işaret eden Akar, Türkiye'nin bölgede barış ve istikrarı sağlamak için yoğun bir faaliyette olduğunu dile getirdi. Hulusi Akar, başta FETÖ, PKK/YPG/KCK ve DEAŞ olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadelenin aynı kararlılıkta devam ettiğini vurguladı. Akar, daha sonra beraberindekilerle NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamında yapılacak oturumlar öncesinde bir araya gelerek, çalışmalara ilişkin toplantı yaptı.

 

 

YORUMLAR 1
  • Ahmet TUNA 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'mizin ve Milletimizin bu kararlı, ferasetli ve insancıl durumunun farkına varıldığında tüm Dünyanın gidişatı ve kaderi değişecektir. O zaman her şey dahada güzel ve daha da barışçıl olacaktır. İnanıyorum ki Ülkemiz ve Milletimiz çok kısa bir zaman da bunu başaracaktır inşallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!