AK Parti'nin üye sayısında rekor artış: Dünyada örneği yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin üye sayısının 10 milyonu geçtiğini duyurdu. Üye sayısının partinin gerçek gücünü yansıttığını belirten Cumhurbaşkanı, "Bugün AK Parti 10,5 milyona yakın üye sayısıyla Türkiye'nin en fazla üyeye sahip partisidir. Bu, dünyada da böyledir, örneği yok" dedi.

GİRİŞ 16.02.2020 18:25 GÜNCELLEME 16.02.2020 18:25
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen Yeni Üye Çalışmaları Ödül Töreni'ne katıldı. 

 

"Üye sayımız artıyor, ailemiz büyüyor" sloganıyla yürütülen çalışmaların önümüzdeki süreçte de aynı kararlılıkla devam edeceğine inandığını belirten Erdoğan, "Siyasi partilerde üye çalışmalarını zor olduğunu ve çok büyük emek istediğini" vurguladı. 

Üye sayısının bir partinin gerçek gücünü yansıttığını kaydeden Cumhurbaşkanı, şunları söyledi: 

 

"Bunun için AK Parti'yi kurduğumuzdan beri teşkilatlarımızdan bu noktada asla taviz vermediğimiz en önemli faaliyet, üye sayısını artırma çalışmasıdır. Bugün AK Parti 10,5 milyona yakın üye sayısıyla Türkiye'nin en fazla üyeye sahip partisidir. Bu, dünyada da böyledir, örneği yok. Kime bunu söylersek hepsi şaşırıyor. Aynı şekilde 1 milyonu aşan genç ve 4 milyon 700 bini aşan kadın üye sayısıyla bu alanlarda da rakipsiz durumdayız. Üye sayımız toplam seçmenin yüzde 19 gibi önemli bir oranına ulaşıyor. Bu elbette önemli ama bize göre yeterli olmayan bir orandır."

AK Parti'nin üye sayısındaki artış. (Kaynak: Euronews)

YORUMLAR 27
  • Zeki 4 yıl önce Şikayet Et
    Kim tutar AK partimizi be. Reisimiz le kefenli gezen gönülverenleriyle AL parti ilelebet var olacaktir.
    Cevapla
  • Veysel...... 4 yıl önce Şikayet Et
    A.D.A.M.S.I.N. A.D.A.M vesselam.......
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    hocam hakkın kalesi bir tek türkiye kaldı onuda yıkamayacaklar, Allah izin vermez, haa bizler şehit oluruz canımıza minnet ,ama türkiyeye diz çöktüremezler
    Cevapla
  • okn 4 yıl önce Şikayet Et
    hızlı trenler, duble yollar, denizin altından geçen tuneller, dağların delinip altından geçen ulaşımı rahatlatan tuneller, patates ambarı olacak bolu dağı tüneli, havayollarını otobus gibi kullananilmemiz, ordu mensuplarının istediği hastanelere gidebilmesi,eskiden gidemezdi, komutanın odasının onunde bekler komutanın sevk kağıdını imzalamasını beklerdi aileside dahil, vergi iadesi diye bi saçmalık vardı fiş yazıyorduk şimdi direk maaşa yansıyor, savunma sanayisini söylemeye gerek yok kör olmak gerek görmemrk için. s400un muadilini hisar olarak yaptık. kısa menzil tamam uzun menzil çalışmaları devam ediyor. ssk önündeki kuyruklar. elektrikli otomobili görmüşündür.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardes Biraz bagir .Kulakları duymayanlar var.
    Cevapla
  • Muhammet 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim öncelikle doğru yoldan ayırmasın. İslam'ın sancağı altında buluştursun hepimizi. Değerli kardeşlerim şunu çok iyi bilmek gerek ve sizlerde çevrenize görüyorsunuzdur. En azından benim çevremde Ak Partili olmayıp sırf çıkarları için Ak Partiye üye olan ve seçimlerde chdp ve kötü partiye oy veren bir sürü insan var öncelikle bu çürükleri spetten atmaları lazım. Yalakaları yandaşları. Tam bir müslüman gibi hareket etmeliler Müslümanın Müslümandan başka dostu yoktur...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar