TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan Melike öğretmene tebrik

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Türkçe öğretmeni Melike Büyük Dinçer'in masayı yan çevirip okul tahtası gibi kullanarak internet üzerinden öğrencilerine ders anlatması, takdir topladı. Fotoğrafı gören TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal medya hesabından Melike öğretmeni tebrik etti.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan Melike öğretmene tebrik
TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan Melike öğretmene tebrik
GİRİŞ 03.04.2020 16:43 GÜNCELLEME 03.04.2020 16:51
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Tekirdağ Çerkezköy Cumhuriyet Ortaokulunda görevli Dinçer, evindeki bir masayı yan çevirip okul tahtası gibi kullanarak internet üzerinden öğrencilerine ders anlattı.

 

 

ŞENTOP TEBRİK ETTİ

Dinçer, bu şekilde çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

 

 

Fotoğrafı gören TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal medya hesabından, "Türkçe öğretmenimiz Melike Büyük Dinçer, evinde masayı tahta olarak kullanıp öğrencilerine gönüllü uzaktan ders veriyor. Melike öğretmenin şahsında fedakar öğretmenlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 26
  • Kamil 4 yıl önce Şikayet Et
    Buradaki olay internetten eğitim değil, yanlış yorumlar yapılmış. Burada önemli olan masayı yazı tahtasına çevirip o imkanlarla güzelce ders anlatmayı başarmış olması. Yoksa internette, youtube gibi video sitelerinde zaten binlerce ders videosu var. Hatta bakanlık eba tv için yeni çekimler yapacağına bu zengin içerikli videoları seçip yayınlayabilirdi.
    Cevapla
  • meht 4 yıl önce Şikayet Et
    bunu yapan 10 binlerce öğretmen var sanki bir kişi yapıyormuş gibi konuşulması iyi bir davranış değil. lütfen bu tip haberleri verirken dikkali olunması gerekir bu işte pirim var görenler şova başlar gerçekten bu işi yapanlarda vaz geçer
    Cevapla
  • ishak 4 yıl önce Şikayet Et
    ogretmenler whatsapp gubu kudular biz velilerle sadece ders deneme odev atıyorlar ama hem hesp cevaplarıyla beraber birbirine karışıyor hem de anlasılmıyor ve hepsnini de cıktı almak gerekiyor oyle imakanım da yok ama bu ogretmeni tebrik etmek kutlamak lazım afferin.
    Cevapla
  • mert yildiz 4 yıl önce Şikayet Et
    başörtülü diye saldirir fasişt örümcek kafalilar çünkü özgürlük sadece onların giyim kuşamına özgü müslümana herşey yasak
    Cevapla
  • reşitertural(hatay) 4 yıl önce Şikayet Et
    süpersiniz, emsalleriniz çoğalsın inşallah. 3 çocuğumla birlikte sizi ayakta alkışlıyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız