Cumhurbaşkanı Erdoğan Çin Devlet Başkanı Şi ile koronavirüsü görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan-Şi Cinping görüşmesinde, Kovid-19 ile mücadelede iş birliği konuları ve ikili ilişkiler ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çin Devlet Başkanı Şi ile koronavirüsü görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Çin Devlet Başkanı Şi ile koronavirüsü görüştü
GİRİŞ 08.04.2020 17:08 GÜNCELLEME 08.04.2020 17:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile telefonda görüştü.

 

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan-Şi görüşmesinde, Kovid-19 ile mücadelede iş birliği konuları ve ikili ilişkiler ele alındı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Yönetenler reisle kabinesi olacaksa ve ülkemizden yönetecekse Dünya hükümetini düşünürüz. Küreselci kötüler ABD yi ortadoğuya saldırttı buraları mahvettiler sonra ister üretilmiş ister üremiş olsun virüsü vuhanda sonlandırıp dünyaya yaydılar bir sonraki düşünceleri çin yönetimini dünyanın başına bela etmek olabilir. Tek bağımsız hareket etmeye çalışan devletimize ve milletimize bundan sonra çok işler/görevler düşüyor, dünyanın huzuru için diğer ulus devletlerinde uyandırılarak küreselci kötülerin oyunlarının bozulması lazım. Küreselci kötülerin tüm bu oyunları analitik bir düşünceyle analiz edilip kavranılıp azimle mücadele edilerek Allahın izniyle bozulmalıdır/bozulur İnşaallah.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve İngiltere ava açmaya hazırlanıyoruz.. Biz işbirliğinen bahsediyoruz... Bu kedi köpek yiyen yamyaamları dünya sisteminden izole etmedğidiğimiz müdetçe dünyaya hayır yok... Kendileri bitirdi biz eve hapsolduk.. Akibetimizin ne olacağı belli değil...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!