Akbaşoğlu: 83 milyon devletin güvencesi altındadır

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Emin Akbaşoğlu, "Türkiye’nin doğusundan batısına 83 milyon vatandaşımız devletimizin güvencesi altındadır" diye konuştu

Akbaşoğlu: 83 milyon devletin güvencesi altındadır
Akbaşoğlu: 83 milyon devletin güvencesi altındadır
GİRİŞ 16.04.2020 14:25 GÜNCELLEME 16.04.2020 14:25

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Emin Akbaşoğlu “Türkiye, sosyal devletin en güzel örneklerini tüm dünyaya sunmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızın aldığı karar gereği 83 milyon vatandaşımızın hepsi covid19 tedavisi noktasında sosyal güvence altına alınmıştır. Ücretsiz şekilde tedavi imkânı sunulmuştur. " dedi.

Akbaşoğlu sözlerine şöyle devam etti;

ABD’ye baktığınızda 34 bin dolara tedavi olunurken Türkiye’de tüm vatandaşlarımıza bu tedavi ücretsizdir. Dünyanın en demokratik ve sosyal devlet ilkelerini bir kutup yıldızı gibi bütün insanlığa örnek teşkil edecek şekilde ortaya koyan büyük bir yönetim biçimi ortaya koyan devletimiz ile övünmeniz lazım. Yurt dışındaki şatolardan emir alanlar bunu anlama kabiliyetine maalesef sahip değiller.

Biz milletimizin emrinden asla çıkmayız. Bize göre egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Bizim tüm politikalarımız milli ve yerlidir, kendine yeten politikalardır. Biz IMF’ye muhtaç olmadık, olmayacağız. Bu, Türkiye’nin başarısını göstermektedir. Biz bize yeteriz.”

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu