CHP'li Belediye Başkanı Köse'den skandal! Türk basın tarihine kara bir leke olarak geçecek

Daha önce Belediyede torpil skandalıyla adı anılan CHP Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse bu defa da medya mensuplarına imzalattığı “eleştirmeme” sözleşmesiyle gündemde.

GİRİŞ 29.04.2020 21:47 GÜNCELLEME 30.04.2020 09:56
Bu Habere 165 Yorum Yapılmış

Safranbolu Belediyesi ile Karabük ve Safranbolu yerel basını arasında imzalanan abonelik sözleşmesinde “şahsımı ve belediyeyi eleştirmeyeceksiniz” diye bir belge imzalattığı ortaya çıktı.

 

 

ELEŞTİRMEK YASAK

Sözleşmedeki ifade şu şekilde; “Safranbolu Belediyesine, başkanına, meclis üyelerine ve çalışanlarına karşı, siyasi eleştiri, şahsi eleştiri veya eleştiri sınırlarını aşan yazı, haber paylaşım yapılırsa, bu abonelik sözleşmesinin tek taraflı fesih edilmesi belediye başkanının yetkisindedir.

 

 

ANADOLU YAYINCILAR DERNEĞİ: TÜRK BASIN TARİHİNE KARA BİR LEKE OLARAK GEÇECEK

Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan bu sözleşmenin Türk basın tarihine kara bir leke olarak geçeceğini belirterek sert tepki gösterdi. Burhan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Safranbolu’nun CHP’li Belediye Başkanı Elif Köse, Karabük ve Safranbolu basını için “Türk basın tarihine kara bir leke olarak geçecek” sözleşme hazırlattı. Sözleşmede, kendisini eleştirecek  gazete ve internet sitelerinin aboneliklerinin kesileceği yer aldı. Nerede basın özgürlüğü?” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 165
  • Memoks 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP yi elestirmek dahi yasak olduğu günlere doğru gidiyoruz.
    Cevapla
  • samet 3 yıl önce Şikayet Et
    al sana demokrasi.................
    Cevapla
  • Sen 3 yıl önce Şikayet Et
    Yapdiklarinin ayyuka cikmasini isdememis demekki uyanik baskan..
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaşlar chp den ne bekliyorsunuz. bunların kendilerine göre en özgür olduğu günlerde seçim; açık oy kullanma ve gizli sayım şeklinde yapılırmış...buna kendileri demokrasi diyorlar. bunların özgürlük anlayışı kendileri gibi düşünenler için geçerli, farklı fikirde olanların bırakın özgürlüğünü yaşamalarını dahi istemiyorlar...nede olsun lut kavminin savunucusu değiller mi.... ne bekliyorsunuz ki...
    Cevapla
  • çağdaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Diktatör var safranboluda, chpli belediye başkanı kendisi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor