Bakan Selçuk'tan öğrencilere sözünü unutmayan trafik polisine tebrik

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, salgın nedeniyle öğrencilere verdiği trafik eğitim sözünü Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden yerine getiren polis memurunu tebrik etti.

Bakan Selçuk'tan öğrencilere sözünü unutmayan trafik polisine tebrik
Bakan Selçuk'tan öğrencilere sözünü unutmayan trafik polisine tebrik
GİRİŞ 08.05.2020 16:21 GÜNCELLEME 08.05.2020 16:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kırıkkale'nin Sulakyurt İlçe Emniyet Amirliği Trafik Büro Amirliğinde görevli polis memuru Deniz Mutlu, ilçede eğitim gören öğrencilere salgın öncesinde kentte özel olarak dizayn edilmiş çok amaçlı trafik parkına götürme sözü verdi. Korona virüs dolayısıyla öğrencilere verdiği sözü unutmayan polis memuru Deniz Mutlu, bu sözünü 6-12 Mayıs Trafik Haftası kapsamında Milli Eğitim Bakanlığının dijital eğitim platformu Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden yerine getirdi.

"Pes etmeyen trafik polisini tebrik ediyorum"

Bu örnek hareketi gören Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da polis memuru Mutlu'yu tebrik ettiği bir paylaşımda bulundu. Bakan Selçuk paylaşımında, "Kırıkkale Sulakyurt'ta çocuklarımıza trafik eğitim parkına götürme sözünü tutamayınca pes etmeyen trafik polisi Deniz Mutlu’yu tebrik ediyorum. Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerimiz #TrafikHaftası’nda EBA canlı sınıfta trafik dersi aldı. Güzel örneklere vesile olması dileğiyle" ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • ADALET 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu şu soruyu akla getiriyor:Sınavla okul müdürlüğü hakkını kazanmış ve ve sahada kendini ispat etmiş okul müdürlerini tekrar sınava tabi tutuyorsanız ,öğretmenlik hakkını kazanan öğretmenlere de de sınav mı getireceksiniz?'' Saygı ve hürmetlerimle
    Cevapla
  • ADALET 3 yıl önce Şikayet Et
    4 Yılını tamamlamış ve hizmet puanı yetersiz kalmış bu yüzden öğretmenliğe geçiş yapma durumunda bırakılan okul müdürlerine 2023 yılına kadar sınavsız okul seçme tercih hakki tanınması büyük haksızlıklara set çekilmiş olacaktır.Basari belgesiyle onura edilmiş,gayretli,çevresindeki insanların eğitim alanında takdirini kazanmış ve vizyon sahibi insanları yetiştirip sistem içinde kaybolmalarına müsade etmeyiniz.En azından bu sayılan özelliklere sahip olanlara hak tanınmalı.Bu onlara bir vefa borcudur.Devletin bu insanları desteklediğini yüksek sesle haykırabilmeli.Saygı ve hürmetlerimle.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık