AK Partili Murat Köse'den 'yardım engeli' iddialarına cevap

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında AK Parti ve MHP grubu esnafa ve dar gelirliye yardım edilmesi için 100 milyon lira krediye onay verdi. ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, "Onlar itfaiye için 40 milyon istediler biz 50 milyon verdik. Kimse mazeret üretmesin. Herkes işini yapsın" dedi.

GİRİŞ 08.05.2020 18:30 GÜNCELLEME 09.05.2020 01:18
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında, yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında yapılan ve yapılacak çalışmalarla esnafa verilecek destek ele alındı. AK Parti  ve MHP Grubu Ankaralı esnafa ve dar gelirliye yardım edilmesi için 100 milyon lira krediye onay verdi.

 

 

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse ve MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan'ın geçen ay olağanüstü toplantı için Belediye Başkanlığına verdiği dilekçe kabul edilmişti.

Bugün yapılan olağanüstü meclis toplantısında AK Parti ve MHP Grubunun oylarıyla esnafa 100 milyonluk destek talebi kabul edildi. Toplantıda ayrıca itfaiye alt yapısının eski olması, can ve mal kaybının önüne geçilememesi nedeniyle bu kuruma 50 milyonluk ilave bir kaynak verilmesi kararlaştırıldı.

 

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ak Parti Grup Başkanvekili Murat Köse Ankaralıya her türlü yardım helal olsun dedi. Ankara Büyükşehir Belediyesinin mazeret üretmemesi gerektiğini söyleyen Köse, "Alın size destek. Ankaralının sorunlarına çözüm" dedi. Köse ayrıca "Onlar itfaiye için 40 milyon istediler biz 50 milyon verdik. Kimse mazeret üretmesin. Herkes işini yapsın" dedi.

SİNAN BURHAN'DAN CEVAP: YALANCI PORTAKAL

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sinan Burhan, Ankara esnafına 100 milyon TL destek kredisini onayladıklarını, Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal’ın algı operasyonu çektiğini belirterek, “Yalancı Portakal” dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 11
  • Seli m 06 3 yıl önce Şikayet Et
    Bak portakal senin mensup olduğun partiden hiç.bir yol olmaz ancak iftira camur atar yalan söylersiniz akp mhp belediyeleri olmasın yemin ediyorum halka bir çöp vermez ama kendi yandaşlarını iyi pay verirler
    Cevapla
  • usta 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah teala birbirlerine düşürsün hainleri
    Cevapla
  • perdeci 3 yıl önce Şikayet Et
    Aman baskanvekilim bunlari boş bırakmayın sürekli enselerinde olun bunlarda türlü türlü yalanlar filmler fırıldaklar cok olur millete portakal gerçek tamda böyle diye algı yaratır size güveniyoruz. Meydanı boş bırakmayın Tevfik Göksu gibi bunlarin ensesinde olun ...
    Cevapla
  • iyi 3 yıl önce Şikayet Et
    mecliste iyi ki ak partililer var da zoraki bir takım hizmetler yapılıyor.
    Cevapla
  • meryem 3 yıl önce Şikayet Et
    ya Rabbi güzel yurdumu Türkiyeyi bu chppkk kamburundan kurtar mubarek geceler hürmetine ne olursun Allahım.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • MENGENLİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!