Kılıçdaroğlu'nun sözlerine MHP'den çok sert tepki

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun sözlerine MHP'den çok sert tepki
Kılıçdaroğlu'nun sözlerine MHP'den çok sert tepki
GİRİŞ 14.05.2020 13:37 GÜNCELLEME 14.05.2020 13:43
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Büyükataman sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ’nin talimatla açıklama yaptığını iddia edebilecek kadar alçalan; PKK, FETÖ ve ABD'nin sesi Kılıçdaroğlu, şunu aklına sok: “MHP Genel Başkanı kimseden emir almaz.” Ancak sana dair derin şüphelerimiz var:

 

 

Kılıçdaroğlu: Afrin’e girilmesini doğru bulmuyorum.

PKK/PYD : Türkleri Afrin’e girdiğine pişman ederiz.

 

 

ABD : Türkiye, Afrin’e yönelik adım atmamalı.

FETÖ’cü sözde gazeteciler: Savaşa Zeytin Dalı adını vermişler. Türkiye Kürtleri öldürecek. Afrin Savaşına Hayır

Devlet Bahçeli - 6 Ağustos 2012: Küresel çevrelerden izinle vakit kaybetmeksizin batı ucu Afrin’i ve doğu ucu Kandil’i içine alacak biçimde tesis edilecek hilal şeklindeki güvenlik kuşağı bir an önce sağlanmalıdır.

Devlet Bahçeli - 20 Ocak 2018: Allah, ordumuzu muvaffak etsin.

‘BAHÇELİ MİLLÎ VE MİLLET İRADESİNİN VÜCUT BULMUŞ HÂLİDİR’

Devlet Bahçeli; tutarlılıktır, Türk milletinin sarsılmaz imanının yansımasıdır. Devlet Bahçeli; kapalı kapılar ardında Türk milletinin birliğine, dirliğine, refahına operasyon çekmeye kalkanların anlayamayacağı kadar millî ve millet iradesinin vücut bulmuş hâlidir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu iradesinin aziz mirasını sömürüp CHP’yi terör örgütlerinin ve dış mihrakların operasyon alanı hâline getiren Kılıçdaroğlu’nun ne partisinde ne de büyük Türk milletinde bir karşılığı kalmamıştır. Allah ıslah etsin!

YORUMLAR 49
  • Kemal /Darende 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir haber. Devlet Bey nerede biz oradayız.Devlet Bey devlet uğruna her fedakarlığı yapar yalnız kimseden emir almaz...öyle tepeden emir gelirse :direk dağlar bizimdir der.... Devlet Bahçeli bu ülke icin gerekirse bir sözüyle gönüllü 500000 yiğidi millet uçin kılıç kuşandırır...ister ön cephede ister ,cephe arjasında askerimizle beraber savaştırır...Türk ülkesinin Türkmen Beyi...canfeda...
    Cevapla
  • Keleş 3 yıl önce Şikayet Et
    bu kılıctaroğlu neden halen hesaba çekilmiyor artık bu işin siyaseti falan kalmadı bu şahıs ve yandaşları artık açıkça meydanda
    Cevapla
  • resul gardas 3 yıl önce Şikayet Et
    tesekkurler MHP. Cumhur ittifakı = vatan millet namus ittifakıdir
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    eğer Türkiye ye gerçekten yarar sağlayacak,Türkiye düşmanı teöristlere karşı olacaksa değil Afrin e,Fizan a bile girilmeli,törörün,Türkiye düşmanlarının kökü kazınmalı. ama Türkiye ye bir fayda sağlamayıp,sadece bazı ülkelerin talimatıyla giriliyorsa yazıklar olsun bunu yaptıranlara.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Oralara girilmeseydi,oralarda olan savaşlar Türkiye'de olacaktı.Şimdi kararını ver.
    Cevapla
  • Avelon 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakın adamın siyasetle filan işi yok bu chp nin iktidar olmak gibi bir gayeside yok temel amaç başta partinin parasını kontrol etmek 2 ülkede kaos ortamı oluşturmak 3 amerikadan ve Almanya'daki efendilerine aldığı talimatları uygulamak ya adamın siyasi hayatı tamamen ülkeyi batırmakla geçmiş partinin başına nasıl geldiği zaten belli şimdi de ara sıra ya kendi yada trolleri çıkıp efendilerinin talimatlarını okumak olay tamamen bu .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!