İmamoğlu projeyi rafa kaldırdı makyajlayıp algı yaptı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçen yıl Esenler otogarı için söylediği "Bu güzel otogarı biz akla ve bilime peşkeş çekeceğiz yani burayı büyük bir yeşil alan içerisinde bilim, AR-GE ve teknokent merkezine dönüştürmek istiyoruz" ifadelerinin bir göz boyama olduğu ortaya çıktı.

İmamoğlu projeyi rafa kaldırdı makyajlayıp algı yaptı
İmamoğlu projeyi rafa kaldırdı makyajlayıp algı yaptı
GİRİŞ 16.05.2020 23:16 GÜNCELLEME 16.05.2020 23:25
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

İmamoğlu'nun bugün yaptığı açıklama şimdiye kadar vadedilenlerle ilgili yapılanların sadece bir düzenleme ve yenileme çalışmasından ibaret olduğunu itiraf eder nitelikteydi.

İMAMOĞLU: İSTANBUL'A TEKRAR HEDİYE EDİYORUZ

İmamoğlu Esenler Otogarı'nı AR-GE merkezine teknokente dönüştürme projesini unutmuşçasına "Yani 400 bin metrekare kaybolmuş bir alanı, İstanbul’a tekrar hediye etmenin keyfini yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

PROJEYİ UNUTTU GÜZELLEMEYE BAŞLADI

Daha önce defalarca Esenler otogarı hakkında olumsuz eleştiriler yapan ve bunun için başka bir şeye dönüştürme (teknokent) gayretine giren İmamoğlu “yenileme” çalışması sonrası otogara övgüler yağdırdı. İmamoğlu “Kimse belki farkında değil; ama burası İstanbul Havalimanı kadar nüfus yoğunluğuna sahip, gelişi-gidişi olan bir merkez. Bir başka özelliği de mahallelerin göbeğinde. Yani Bayrampaşa ve Esenler'in ortasında. Ne yazık ki buranın eski hali, toplumu da etkiliyor.” dedi.

İMAMOĞLU BİZ ORAYI “AKLA VE BİLİME PEŞKEŞ ÇEKECEĞİZ" DEMİŞTİ

İmamoğlu geçen yıl Esenler Otogarı'nın geleceği ile ilgili, "Daha önce dedim ki, 'Bu güzel otogarı biz akla ve bilime peşkeş çekeceğiz." Nedir o? Biz, burayı büyük bir yeşil alan içerisinde bilim, AR-GE ve teknokent merkezine dönüştürmek istiyoruz. Yani yüksek teknolojiye insan yetiştiren, eğitim veren, meslek öğreten bir merkeze dönüştürmek istiyoruz. Var olan yapının büyük bir revizyona ihtiyacı var. Bütün bunları yerine getirerek kendi içinde değerli bir ekosistem oluşturmak istiyoruz" demişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 82
  • Keskinli 3 yıl önce Şikayet Et
    hani o kafa? hesap uzmanı genel başkanları yada domuz sevici Canan'la mı, yada VİP EKREM'LE Mİ?!
    Cevapla
  • nevizade 3 yıl önce Şikayet Et
    bu yalancıya oy veren istanbullu halinden memnun mudur acaba?
    Cevapla
  • Irfan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben 60 yasinda biri olarak Chip ninmemleket ve millet icin iyi birsey yaptigini görmedim hep yalan iftira yorum sizlerin
    Cevapla
  • yok 3 yıl önce Şikayet Et
    bunun bir dediğini yaptığını gören var mı?
    Cevapla
  • 52 ordu 3 yıl önce Şikayet Et
    Imamoğlu cok konuşmaktan is yapma fırsatı bulamıyor.yakismiyor.akp nin yaptıklarını bir incele.gercekleri soyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı