Ordulu işçiler bayrama evlerinde girecek

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Suudi Arabistan’da inşaat işçisi olarak çalışan ve koronavirüs ve firmayla yaşanan sorunlar sebebiyle memleketlerine dönemeyen Ordulu işçiler için müjdeli haberi verdi.

Ordulu işçiler bayrama evlerinde girecek
Ordulu işçiler bayrama evlerinde girecek
GİRİŞ 22.05.2020 19:17 GÜNCELLEME 22.05.2020 19:17

Bir süredir Suudi Arabistan’da mahsur kaldıklarını belirten ve çoğunluğu Ordulu olan işçiler için hükümet düğmeye bastı.

GÜNDOĞDU: İŞÇİ KARDEŞLERİMİZ BAYRAMA AİLELERİNİN YANINDA GİRECEK

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Cidde kentinde inşaat işçisi olarak çalışan vatandaşların yurda getirilmesi için çalışmaların başladığını belirterek, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda “Suudi Arabistan’da, çalıştıkları firma ile yaşanılan problem nedeniyle ülkemize dönemeyen, çoğunluğu Ordulu olan işçilerimiz, bayramdan önce ailelerine kavuşuyor. Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve Bakan Yardımcımız Sayın Yavuz Selim Kıran’a teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

KIRAN: HEMŞEHRİLERİMİZ ÇİFTE BAYRAM YAPACAK

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ise yayınladığı mesajda “Devletimiz dünyanın neresinde olursa olsun milletimizin hizmetinde. Zor bir mesele daha Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları, Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun girişimleriyle çözülmüş oldu. Bayram arefesinde çifte bayram yaşayan hemşehrilerimizin ve ailelerinin gözü aydın.” dedi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız