Tevfik Göksu: 1 ayda bile bu hizmetsizliği gösterir demiştik

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sadece 10 ayda bakımsızlıktan içler acısı bir hale getirdiği Haliç'le ilgili sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Göksu "İstanbul PR ve algıyla yönetilemez. İstanbul'a hizmet edilmezse 1 sene değil 1 ayda bile bu hizmetsizliği gösterir demiştik." dedi.

Tevfik Göksu: 1 ayda bile bu hizmetsizliği gösterir demiştik
Tevfik Göksu: 1 ayda bile bu hizmetsizliği gösterir demiştik
GİRİŞ 12.06.2020 19:30 GÜNCELLEME 12.06.2020 19:34
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu paylaşımında "Bir kaç ay önce Yunus balıklarının yüzdüğü içerisinde 40 çeşitten fazla canlı türünün yaşadığı Haliç'in bugünkü görüntüsü bizi derinden üzmüştür." ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

YORUMLAR 32
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Amaç hizmet değildi zaten. Amaç AK Parti ve MHP'i biraraya gelip mağlup etme ve Cumhurbaşkanlığı için prova yapmaktı. Adamı zaten bir daha belediye başkanı adayı yapmayacaklar ki. Onu süsleyip püsleyip Cumhurbaşkanı adayı yapacaklar. AK Parti'li meclis üyelerinin gün gün her hesabı ve yapılan & yapılmayanı not alması gerekir. Günü gelince çatır çatır TV ekranlarında hesabını sorarlar ve millete de anlatırlar. Biraz da bu yüzden erken seçim istiyorlar zaten. Baktılar ki belediyeleri de idare edemiyorlar birkaç güzel ve kucaklayıcı sözle ve çiçek, böcek eşitlik sözleriyle alır oyu işimize bakarız diyorlardır.
    Cevapla
  • ayhan 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH c.c chp ninde,chp ye oy vereninde dolaylı yollardanda olsa destek olanında bintürlü belasını versin.... bela okumak istemem ama benim nazarımda herhangi bir chp le nin yada destekçisinin herhangi bir kefereden hiçbir farkı yok..
    Cevapla
  • KUM 3 yıl önce Şikayet Et
    cehapeli kamalistler kafalarını kuma gömdüler çıksanaza ortaya bre gafiller herşey güzel oluyor değilmi yazık ilimin insanına yazık ararsınız daha çok ..
    Cevapla
  • reco 3 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz ekonun yapmadıkları düzeltmesin kim neye oy vermiş görsün biraz asfalt vs
    Cevapla
  • reco 3 yıl önce Şikayet Et
    Eko bilerek yapıyor görevden alınırsa mağdur edebiyatı şekli dümen nakliyat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor