Gündeme oturan rezalet ile ilgili Hüda Kaya'dan skandal hamle!

HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya ile ilgili skandal bir iddia ortaya çıktı. HDP Mardin Milletvekili Tuma Çelik'in bir kadına tecavüzde bulunduğunun ortaya çıkmasının ardından Kaya'nın kadını ‘şikayetçi olmaması için' ikna etmeye çalıştığı ileri sürüldü.

Gündeme oturan rezalet ile ilgili Hüda Kaya'dan skandal hamle!
Gündeme oturan rezalet ile ilgili Hüda Kaya'dan skandal hamle!
GİRİŞ 18.07.2020 14:53 GÜNCELLEME 18.07.2020 14:53
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

HDP’li Hüda Kaya'dan skandal hareket! Tecavüze uğrayan kadını ‘şikayet etme’ diye ikna etmeye çalışmış

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Mardin Milletvekili Tuma Çelik, bir kadına tecavüzde bulunduğunun ortaya çıkmasının ardından partisinden istifa etti. HDP'den yapılan yazılı açıklamada, Tuma Çelik'in istifa mektubunun partiye ulaştığı bildirildi.

Çelik'in bir kadına tecavüz etmesiyle ilgili başlatılan soruşturma gündeme bomba gibi düşerken yeni bir skandal daha patlak verdi.

TECAVÜZE UĞRAYAN KADINI İKNA ETMEYE ÇALIŞMIŞ

HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'nın HDP'li Tuma Çelik'in 2 yıl önce tecavüz ettiği kadını 'sessiz kal, şikayetçi olma' diyerek ikna etmeye çalıştığı iddia edildi. 

Sosyal medya üzerinden Kaya'ya tepkiler çığ gibi büyürken skandalın odağındaki Kaya'dan herhangi bir açıklama gelmemesi dikkat çekti. 

HDP'DEN AÇIKLAMA

Bilindiği gibi HDP tarafından yapılan açıklamada; Mardin Milletvekili Tuma Çelik hakkında soruşturma başlatıldığını açıklanmıştı.

Açıklamada şöyle denilmişti: "HDP Mardin Milletvekili Tuma Çelik hakkında TBMM'ye iletilen fezlekedeki iddialar Haziran ayının sonunda Meclis Grup Yönetimimizin gündemine gelmiştir. Yapılan incelemenin ardından konu derhal 30 Haziran tarihinde Merkez Disiplin Kurulumuza aktarılmıştır.

Merkez Disiplin Kurulu, Çelik hakkında derhal soruşturma başlatmıştır. Bu işlemin başladığı andan itibaren Meclis Grup Yönetimimiz Çelik'in tüm parti ve Meclis faaliyetlerini dondurmuştur. Merkez Disiplin Kurulumuz konuya ilişkin çalışmasını titizlikle sürdürmektedir."

YORUMLAR 92
  • T.t 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizler ne kadar sahtekarsiniz allaha nasil hesap vereceksin utanmadanda başını kapatıyor
    Cevapla
  • Almancı 3 yıl önce Şikayet Et
    Al birini vur ötekine!
    Cevapla
  • Keles düzgün 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir habere hüda kaya cumhurbaşkanı olsun yazmıştım.şimdi çok pişmanım.manukyan galiba en dürüst insanmış ben buyum diyordu kendini inkar etmiyordu. asıl takiye yapanlar tehlikeli ,ulu islam inancını ve sosyal değerleri kılıf alan ne kadar sütü bozuk var güzelim vatanımda.Allah büyüktür,ilahi adalet her daim tecelli eder.
    Cevapla
  • Guaidoglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardes karsi taraf bardak koysam secilir diyor. Daha neyin nesini cözemiyorsun. Kimin dogru kimin yanlis oldugunu ordan anla ya. Göze sokarcasina ben kötüyüm diyor karsi taraf. Sana halen sempatik geliyor.
    Cevapla
  • S.UYSAL 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu kadında zerre kadar hak perestlik dini hassasiyet olsaydı tecavüzcüleri savunmazdı.Yazıklar olsun bu kadına.Harami eşkiyalarla saf tutmazdı.Dini hassasiyeti olan doğulu vatandaşların oyunu toplamak için ortaya çıkarılmış batı kuklası pkknın tetikçiliğini yapan zavallılar....
    Cevapla
  • ömer faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    Er kişi kendine yakışanı yapar.Dağdaki işleri bağda yapacak kadar ileri gitmişler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar