Perinçek'ten 'İstanbul Sözleşmesi' yorumu!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İstanbul Sözleşmesi'nin 'Türkiye'nin başına zabıta dikmek' anlamına geldiğini iddia etti ve "İstanbul Sözleşmesine kim karşı çıkıyorsa doğru yapıyor" ifadelerini kullandı.

Perinçek'ten 'İstanbul Sözleşmesi' yorumu!
Perinçek'ten 'İstanbul Sözleşmesi' yorumu!
GİRİŞ 22.07.2020 07:56 GÜNCELLEME 22.07.2020 07:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ulusal Kanal'da yayınlanan 'Çıkış Yolu' programında konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, son günlerde yeniden tartışmaya açılan İstanbul Sözleşmesi'ni yorumladı.

"İstanbul Sözleşmesi Türkiye'nin başına zabıta dikiyor" diyen Perinçek, sözleşmeye karşı olduklarını açıklayarak "İstanbul Sözleşmesine kim karşı çıkıyorsa doğru yapıyor" ifadelerini kullandı. 

Perinçek ayrıca, İstanbul Sözleşmesi'nin 'Çürüyen merkezlerdeki yaşam tarzının Türkiye'ye dayatılması' olduğunu öne sürdü ve şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul Sözleşmesi, Fransa'nın Almanya'nın çürüyen merkezlerindeki yaşam tarzını Türkiye'ye dayatmaktadır. Atatürk devrimini tamamlarsak kadınımızın kurtuluşunu sağlarız. İstanbul Sözleşmesi bize bir yaşam tarzı dayatıyor. İstanbul Sözleşmesi ile emperyalist kapitalist ülkelerde çürüyen ne varsa bize dayatılıyor."

YORUMLAR 6
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Ozaman neden imzalandı bu sözleşmeler ozaman siz karşı çıktınız mı yani şimdi kotu ozman iydi sanırım imzalandığında gore
    Cevapla
  • büyükdoğu 3 yıl önce Şikayet Et
    yanlış saat gibi arada bir doğruyu gösteriyor
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir insanı kanunla veya sözleşmeyle polisle koruyamazsınız. Ancak vicdanlı ve ahlaklı nesiller yetiştirirseniz o zaman kimseyi korumak zorunda kalmazsınız.
    Cevapla
  • adalet kalıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    İlk defa doğru söylüyorsun Doğu amca
    Cevapla
  • uyarı 3 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru bir isabet inşallah türkiyedeki iş kanunları ile tazminat haklarıda sil baştan düzenlense bütün haklar devletin havuzunda toplansa işverenlerde işçiyle uğraşacağına işyerine ve ticarete zamanını harcasa verimlilik on kat daha artar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'