Türkiye'ye bir ülkeden daha teşekkür!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Venezuelalı mevkidaşı Jorge Arreaza ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin çok yönlü ve başarılı geçtiğini belirten Arreaza, "Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele için test kitleri, malzeme ve ekipman yardımı için teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye'ye bir ülkeden daha teşekkür!
Türkiye'ye bir ülkeden daha teşekkür!
GİRİŞ 29.07.2020 06:13 GÜNCELLEME 29.07.2020 06:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Venezuela Dışişleri Bakanı Arreaza, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Bakan Çavuşoğlu'yla görüştüğünü duyurdu.

Çavuşoğlu ile görüntülü görüşme yaptığını aktaran Arreaza, "Çok yönlü politik iş birliğimizi teyit ettik. Birlikte yürüttüğümüz devam eden projeleri ve yeni iş birliği alanlarını gözden geçirdik. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele için test kitleri, malzeme ve ekipman yardımı için teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Türkiye'nin Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında Venezuela'ya gönderdiği 15 tondan fazla tıbbi ekipman yardımı, 18 Temmuz'da başkent Caracas'a ulaşmıştı.

 

YORUMLAR 2
  • BALTACI 3 yıl önce Şikayet Et
    Bize katılın paranızın yeri altın rezevleriniz güvenli yeri TC. Merkez bankası bırakın ingiliz sömürgeci bankalarını biretfit cıkiş parasını nerden ödiyecek sizin el koydukları altınlarınızla vesslm
    Cevapla
  • Kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Allah razı olsun Reis yolun açık olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü