CHP'de kazan kaynıyor! Mustafa Sarıgül de parti kurma kararı aldı

CHP Kurultayı'ndan sonra harekete geçen ve parti kuracağı iddiaları güçlenen Muharrem İnce'nin ardından bir hamle de Mustafa Sarıgül'den geldi. Daha önce Şişli Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Sarıgül, parti kurma kararı aldı..

CHP'de kazan kaynıyor! Mustafa Sarıgül de parti kurma kararı aldı
CHP'de kazan kaynıyor! Mustafa Sarıgül de parti kurma kararı aldı
GİRİŞ 16.08.2020 09:37 GÜNCELLEME 16.08.2020 09:37
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

Muharrem İnce'nin geçen hafta başlattığı '1000 Günde Memleket Hareketi'nin ardından bir gelişme de Mustafa Sarıgül cephesinde yaşandı.

 

 

2019 yılının Ocak ayında yerel seçim öncesinde CHP'den istifa ettiğini açıklayan Sarıgül'ün parti kurma hazırlıklarını başlattığı öğrenildi. Sarıgül'ün partisinin Çankaya Bulvarı'ndaki genel merkezinin fotoğrafına hurriyet.com.tr ulaştı. Sarıgül, parti genel merkezi için 7 kattan oluşan 14 bin metrelik binayı seçti.

Sarıgül'ün kurduğu Türkiye Değişim Hareketi de hazırlıklarına başladı. TDH, 58 şehirde çalışmalarını sürdürüyor. Sarıgül'ün ilk ziyaretini Şırnak'a yapacağı ve partisini resmen bu şehirde açıklayacağı bildirildi. 

 

 




 

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 118
  • Can Polat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar düşmanımın düşmanı benim dostumdur sözüyle hareket ederler sandikta hepsi bir olur bizim sağ secmen de patates soğan poset hesabi yapar küser sandığa gitmez onlara gizli destek verir.
    Cevapla
  • Şems 3 yıl önce Şikayet Et
    Sarıgül'e yedirmezler ancak, üst akıl isterse sarıgül gelir. Amerikaya emperyalist kapitalizm uşağı derler chp tamamen joe Biden gibi lerin emrine amade olurlar. millet ittifakı joe biden emri ile oluştu.
    Cevapla
  • volkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya bunların işleri kolay. Sarıgüle diceksinki şişliyi sana veriyorum. Muharreme dicenki CB adayımız sesin. Her ikiside parti kurmayı bırakıp Kemalin dizinden ayrılmazlar. :)))) Kemalden bile daha iyi yönetiyorum şu CHP yi bee.. Kalk la ordan kemal.. Ben gelecem :)))))
    Cevapla
  • said78 3 yıl önce Şikayet Et
    layiklik elden gidiyaaaahhh
    Cevapla
  • marangoz 3 yıl önce Şikayet Et
    sen nere galdın be gozüm gozlerimiz yollara galdı sensüz bu alem hiç çekilmaye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı