Bakan Soylu'dan Necati Özkan'a dikkat çeken cevap: İzah edeceğim, teşekkür edeceksiniz

İçişleri Bakanı Soylu ile Necati Özkan arasında sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Bakan Soylu, İstanbul'da kurulan takviye hazır kuvvetin neden gerekli olduğunu soran Özkan'a yanıt verdi, "İzah edeceğim, siz de teşekkür edeceksiniz" dedi. Paylaşımdan kısa bir süre sonra yeni tweet atan Özkan, Soylu'nun kendisini bizzat aradığını belirterek bilgilendirme için teşekkür etti.

Bakan Soylu'dan Necati Özkan'a dikkat çeken cevap: İzah edeceğim, teşekkür edeceksiniz
Bakan Soylu'dan Necati Özkan'a dikkat çeken cevap: İzah edeceğim, teşekkür edeceksiniz
GİRİŞ 22.08.2020 16:36 GÜNCELLEME 22.08.2020 16:39
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nun kampanyasını yürüten Necati Özkan, Twitter hesabından Cumhurbaşkanlığı Kararı'yla İstanbul'da kurulan Takviye Hazır Kuvvet Müdürlüğü'yle ilgili bir paylaşım yaptı. Özkan şu ifadeleri kullandı:

 

"Dün yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile 'İstanbul İlinde EGM’ye bağlı takviye hazır kuvvet' ne için kuruluyor? Ordu, polis ve jandarmanın yetmeyeceği ne tür bir tehdit algılaması söz konusu ki, böylesi bir takviye hazır kuvvet kuruluyor? Bilen varsa bir adım öne çıksın."

 

 

SOYLU: İZAH EDECEĞİM, SİZ DE TEŞEKKÜR EDECEKSİNİZ

Özkan'ın paylaşımına yanıt İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi. Sosyal medya hesabından yanıt veren Soylu, "Necati Bey, Siz bir kampanyacısınız. Anladığım kadarıyla güvenlik yönetimi konusunda da yetkinsiniz. Olası İstanbul depremi için hazırlık toplantısındayım. Bitince bir adım öne çıkıp izah edeceğim. Siz de teşekkür edeceksiniz..." ifadelerini kullandı.

NECATİ ÖZKAN'DAN TEŞEKKÜR

Soylu'nun paylaşımından bir süre sonra Necati Özkan yeni bir paylaşım yaptı. Özkan, "Sayın bakan Süleyman Soylu biraz önce şahsen aradı ve İstanbul’da kurulmakta olan resmi güvenlik görevlilerinin çalışacağı yapının amacını anlattı. Uzun izahat ve ilgisi için bakan beye teşekkürler" dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 22
  • ekrem gürler 3 yıl önce Şikayet Et
    bunca işin gücün arasında bi de bunlara aciklama yapmak durumunda kalıyor
    Cevapla
  • Muzaffer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakanımız ülkemiz için en iyisini isteyen samimi bir türk insanı makamda ve mevkide gözü yok böyle insanlara destek olun şevkini ve azmini kırmayın
    Cevapla
  • Ali aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    benim anladığım bekciler bizim gizli ordumuz 100 binlik gizli ordumuzun listesi kozmik odadaya girildiğinde alınmıştı ? doğrusunu ben bilmem REİS BİLİR ( Allahına kurban) hissettiğim bu
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    sayın Süleyman Soylu incelik göstermiş, gene anladıklarını sanmam
    Cevapla
  • salih 3 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş yıllarda bi tanesi adnan mendersin yakasına yapışmış demakrasi hak ve özgürlük istiyoruz demiş mendereste senin aradıkların zaten var olmasaydı sen bu hareketi yapabilirmiydin ama bence kısıtlama olmalı ağzı olan konuşsun ama kulakları duysun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!