Erdoğan, Mansur Yavaş'ı kabul etti! İşte ilk kare

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Külliye'de kabul ediyor.

Erdoğan, Mansur Yavaş'ı kabul etti! İşte ilk kare
Erdoğan, Mansur Yavaş'ı kabul etti! İşte ilk kare
GİRİŞ 01.09.2020 15:02 GÜNCELLEME 01.09.2020 16:08
Bu Habere 94 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Toplantıda Ankara'nın sorunları, yapılması planlanan projeler ve kimi alanlarda bürokraside yaşanan tıkanmaların aşılmasına dair konular ele alındı.

Görüşmeye ilişkin Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Kentimizin asırlık çınarı MKE Ankaragücü’nün mali sıkıntıları, fuar alanı inşasında yaşanan sorunlar ve Gençlik Parkı’nın yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesine devri konularında görüş alışverişinde bulunmuşlardır.

Görüşmede Sayın Cumhurbaşkanı’na başta su altyapı ve arıtma projeleri olmak üzere önemli projeler hakkında bilgi verilmiştir. Otobüs kredisi kullanımı, metro projeleri ve yeni yolların açılması gibi başlıklarda ilgili bakanlıklar ve bürokraside yaşanan tıkanmaların aşılması için destek talebinde bulunulmuştur. Başkanımız Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Ankara’nın projelerine ve ihtiyaçlarına olumlu yaklaşımları nedeniyle teşekkürlerini sunarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden ayrılmıştır” denildi.

 

 

YORUMLAR 94
  • M.i 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet muhalefet iktidar olsun ama amaç vatana hizmet birbirine kıymet vermek olsun gerisi teferruat yeterki insan insan olduğunu bilsin öyle değilmi
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli onay verirse Mansur geçecek.
    Cevapla
  • hızır 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP afaroz eder bunu, bekleyin görün
    Cevapla
  • Eren 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen :)
    Cevapla
  • İstanbullu 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha henüz Ankara için bir şey yapMadı ama en azından ekrem gibi ciddiYetsiz değil. Selde yaz tatili, depremde kış tatili, İBB yi yönetmek hariç her şeye burnunu sokan, bir hastahane yolunu bile yapmaktan aciz , şehrin reklam panolarını parasını ödemeden kendi siyasi kimliği için kullanan, algı ile İstanbulu yöneteBilecegini sanan yalancı ,hele para yok deyip Milletin milyonlarca lirasını yabancılara verip sahte tablo alan chdp li ibb başkanına benzemiyor
    Cevapla
  • anadolu adamı 3 yıl önce Şikayet Et
    melih gökçek in dikdiği ağaçların dibine çapa ...yaptığı yollara yama yapamayan aciz bir belediye başkanı ankarayı bilmeden yazan arkadaşlara sesleniyorum ..otobüs alacam dedi aldı parayı ..otobüs yok ..boru değiştirecem dedi aldı parayı ortada boru yok ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!