Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirerek ' Libya’da Hafter’i, Suriye’de Esad’ı destekledi. Bunlar muhalefet değil, bunlar apaçık düşman, apaçık karşıttır.' ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 05.09.2020 19:44 GÜNCELLEME 05.09.2020 19:50
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

AK Parti Dulkadiroğlu 3. Olağan İlçe Kongresi'nde konuşan Ünal, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) yüklendi. CHP Genel Başkanı'nın Libya’da Hafter’i, Suriye’de Esad’ı desteklediğini söyleyen Ünal, CHP liderinin S-400’ler konusunda Yunanistan’ın Türkiye’ye saldırmayacağını ve alınmaması gerektiğini söylediğini belirtti. Ünal, “Türkiye bölgesel güç olma iddialarını ortaya koyduğu gün saldırıların hedefi oldu. Türkiye şu anda Doğu Akdeniz'de küresel güç olmanın altyapısını inşa ediyor. Yaşananları tek tek televizyonlardan takip ediyorsunuz. Türkiye'nin Libya'da, mavi vatanda, Suriye'de verdiği haklı mücadeleyi görüyorsun. Bizim bu mücadeleden hiçbir şekilde değerli kardeşlerim geri adım atma diye bir lüksümüz olamaz. Bu mücadeleden geri adım atılırsa bu millet bizim yakamıza yapışır. Bize birtakım yalanlarla, birtakım hesaplarla ekonomimizin kötü olduğunu anlatmaya çalışan tuhaf bir muhalefet var. Buna muhalefette dememek gerekiyor. Karşıtlık başka bir şeydir, muhalefet başka bir şeydir. Bunlar muhalefet değil, bunlar apaçık düşman, apaçık karşıttır. Bakıyorsunuz Suriye’de Esad’ı destekliyorlar, Libya’da Hafter’i destekliyorlar, Doğu Akdeniz’de Yunan tezlerini savunuyorlar, Güneydoğu’da bizim sınır güvenliğimiz, toprak bütünlüğümüz söz konusu olduğunda PYD’yi, YPG’yi savunuyorlar. Bir genel başkan düşünün ki Türkiye S-400'ler ile ilgili anlaşma yaparken, 'S-400'leri ne yapacaksınız? Yunanistan bize mi saldıracak?' diyen bir genel başkan. PYD-YPG ile ilgili 'Arkadaşlar' diyen bir genel başkan. O yüzden artık bunları muhalefet olarak değil, açık bir şekilde karşıt olarak değerlendiriyoruz” dedi.

 

 

"DÜNYADA EKONOMİK KRİZ VARKEN, TÜRKİYE YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR"

 

 

Türkiye’nin güçlü bir devlet olduğunu ve yatırımlarına hız kesmeden devam ettiğini söyleyen Ünal, “Biz millet olarak kenetlendiğimizde biz bu yolu yürümeye devam edeceğiz. Şu anda dünyada bütün ekonomiler daralırken, yüzde 15-20’lik, yüzde 25'lik ekonomik daralmalar yaşanırken hamdolsun Türkiye yatırımlarını yapıyor mu? İhtiyaçları karşılıyor mu? Biz ihtiyaç sahibi belediyeler, kaymakamlıklar, milletvekilleri ile vatandaşlarımızın yanında oluyor muyuz? Türkiye güçlü bir devlet. Kendimize, ülkemize ve Türkiye'ye güvenelim. İstikbal Allah'ın izniyle bizimdir” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 16
  • M.T 3 yıl önce Şikayet Et
    Cumhur ittifakının mevcut hatiplerini sayın Ünal gibi başarılı bulmakla birlikte sayılarını yetersiz buluyorum . Özellikle televizyonda-radyoda taşı gediğine oturtacak yeni yüzler, yetenekli hatipler gerekiyor. 2021 den sonra yeri göğü inletecek, gündemi belirleyecek yetenekli arkadaşlar bulmalısınız.
    Cevapla
  • Gülbahar 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP, PKK, HDP,FETÖ, İYİ, DEVA, GELECEK, bunların hapsinin elini küreselcilerin elinde. Öncelikli amaçları İsarail'in güvenliği ve yayılması. CHPli üst düzey siyasetçilerin Doğu Akdeniz krizi sürerken en çok dile getirdikleri eleştiri: AK Parti niye İhvan yüzünde Mısır ile ilişkileri düzeltmiyor? İhvan İsrail'in başdüşmanlarındır. Rahat bırakılsa Arap ülkelerinde İsrail güdümlü tüm kukla yönetimleri iki üç ayda yıkacak siyasi güce sahiptir. Sisi tam bir yahudi kuklasıdır, Türkye ile menfaatine olacak hiç bir anlaşmaya yanaşamaz bile. Dolayısıyla Sisi ile barışmamız bize hiç bir şey kazandırmayacağı gibi Arap halkları arasında büyük bir hayal kırıklığına yol açar.
    Cevapla
  • izmir hakkı kul 3 yıl önce Şikayet Et
    K.K : s400 leri alıp masrafa girme bize kim saldıracak yunanmı yok canım türkiyenin suriyede ne işi var libyada ne işi var kılıçdaroğlu fransa gemisini alıp akdenize gelip provakasyon yaptığında fransa defol git senin akdenizde ne işin var demeyen kılıçdaroğlu tam provakasyon genel başkanıdır.
    Cevapla
  • 1453 3 yıl önce Şikayet Et
    idam kanununu hemen çıksın o zaman cesaretlerini görelim ve bütün vatan hainlerini asalım...
    Cevapla
  • Evliya 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum size bu vatan ve millet hainlerini dar ağacına göndermek lazım.
    Cevapla
  • Yavuz Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    evet onlar bu millete düşman bu iş bu günün işi değil onlar beş yüz senedir din vatan millete düşmanlar ve otuz bir defadır da büyük isyan çıkarıyorlar pkk sonuncusu bütün hainlerin hepsinin adı batsın MEHTER MARŞIYLA CEVAP VEREYİM KAHRET VATAN DÜŞMANINI ÇEKSİN O MELUN ZİLLETİ !..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi
Harita paylaşıldı! Çok sayıda il için peş peşe uyarılar