Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB Hukuk Fakültesi Mezuniyet Töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 12.09.2020 16:34 GÜNCELLEME 12.09.2020 17:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Hukuk Fakültesi Mezuniyet Töreninde konuşuyor. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 

"12 Eylül'de bir sağdan bir soldan idam edilen gençlerin acısı yıllar boyu yüreğimizi dağlamıştır. 27 Mayıs'ta bir başbakan ve iki bakan idam edilmiş, 12 Eylül'de 18 yaşını doldurmamış gençler yaşları büyütülerek darağacına gönderilmiştir. 

Türkiye'nin demokrasi mücadelesinin aynası işte bu adadır. Türk demokrasinin dibe vurmasının da şaha kalkmasının da sembolü burasıdır.

Milletimiz Yassıada mahkemelerinde yaşanan utanç tablolarından dolayı yıllarca burayı 'Yaslıada' olarak adlandırmıştır. Darbeciler de Yassıada'nın seçilmişler için hep bir ibret olmasını istemişlerdir. Yassıada'nın gölgesi maalesef Türk siyasetinin üzerinden kalkmadı."

YORUMLAR 4
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip ERDOĞAN, 12 eylul utancinin kayiplari , hicbir zaman unutulmayacak.Bu vatani bu milleti inciten, incittigi yerden incitilir.
    Cevapla
  • M.K 3 yıl önce Şikayet Et
    Giden geleni arattı dün CHP idi bu ğün altına KK ekleyerek CHPKK oldular.. Atinalı asena demir taşla kahvaltı yaparım diyor tabiki akşener olarak istediğini yaparsın amaa söze ülkücü iyi parti genel başkanı olarak o haltı yiyemezsiniz. Benim askerim dağda PKK yla piknikmi yapıyor.. KAHVALTI SONRASI ELİNDE KANLA UTANMADAN NASIL ŞEHİT ÇENAZESİNE GİDECEKDİN. Senin arkana takılan türkücülere yazıklar olsun.
    Cevapla
  • vazgecmezm 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi parti gercek pkk pyd chp ve hdpli ama sahte cakma milliyetci ve ulkucu hic kimse iyi partiyede bile bile oy atanada milliyetci ulkucu demesin aksener kafama silah dayasalar Cumhur ittifakina girmem yani kafama silah dayasalar pkk pyd chp demirtas hdp den vazgecmem demedimi
    Cevapla
  • ahmetw 3 yıl önce Şikayet Et
    hep önemli aciklama icraat yok:))bundanda tasaruf etmek lazim yaptigi bir konusmayi kayda alip bir ay boyunca yayinlamali sonrada bunu saraydan bi yere cikarmamali..malum her cikisin maliyeti en az 1 milyon lira..ucak eskort ve makam otosunun giderleri..ee itibardan tasarruf olmaz..seytan dostlari israf eder kibir eder gurur eder , talan eder,isi ehline degilde akrabasina verir..burdan herkes kendine bir hisse cikarsin!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması