CHP'den Kaftancıoğluna veto: Domuzla, Ermeni meselesiyle hatırlanıyor

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun parti içinde başlattığı tartışmanın MYK’da da sert bir tepkiye yol açtığı ortaya çıktı. CHP'li Faik Öztrak, Canan Kaftancıoğlu'na tepki göstererek, "Domuzla, Ermeni meselesiyle hatırlanıyor, bunu taşımaktan yorulduk artık" ifadelerini kullandı.

CHP'den Kaftancıoğluna veto: Domuzla, Ermeni meselesiyle hatırlanıyor
CHP'den Kaftancıoğluna veto: Domuzla, Ermeni meselesiyle hatırlanıyor
GİRİŞ 22.09.2020 11:58 GÜNCELLEME 22.09.2020 12:59
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun “Ben Atatürk değil Mustafa Kemal demeyi tercih ediyorum” sözünün Pazar gecesi toplanan MYK’da da ele alındığı öğrenildi.

Ankara gazetesi’nin verdiği bilgiye göre, MYK’da söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Kaftancıoğlu’na Twitter’da tepki göstererek Atatürk fotoğrafı paylaşan milletvekilleri disipline sevk edilmelidir” dedi. Bazı MYK üyelerinin de Ağbaba’ya destek verdiği öğrenildi.

Bunun üzerine Ağbaba’ya tepki gösteren Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın teklife tepki gösterdiği ve şunları söylediği iddia edildi:

“İstanbul İl Başkanı sürekli polemiklerle gündeme geliyor. Bunu taşımaktan parti yoruldu artık. Kaftancıoğlu’na tepki gösteren vekillerimizi disipline sevk etmeyi öneren arkadaşlarımız, Anadolu’nun herhangi bir şehrine gidip İl Başkanlarımız ile esnafı ziyaret etsinler. Halk, Canan Hanımı sürekli hatırlatıyor ve domuzla, Sakine Cansız’la ve Ermeni meselesi ile ilgili konuları hatırlatıyor. Canan Hanımı eleştirenleri disipline verelim diyenler, hata yapanlar yerine, hatayı eleştiren vekilleri cezalandırmak istiyor. Buyurun yapalım o halde, vekillerin yüzde seksenini disipline verip meclisi boşalttırın. Sayın genel başkanım, bu tartışmayı bitirin. Herkes her aklına geleni söylemesin.”

KAYNAK: ANKARA GAZETESİ
YORUMLAR 59
  • Hacı Bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    Eeee Faik bey, körle yatan şaşı kalkar diye buna derler, bu kadının kırdığı ceviz kırkı geçti, siz halâ bu terör, ermeni, domuz sevicisini koskoca İstanbul CHP il başkanlığında tutuyorsunuz...
    Cevapla
  • Hakkı An 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK sonrası otoritelerinin BİR TÜR İLERİCİ SÖYLEM OLARAK dayattığı FETİŞİST bir terminoloji vardır. Bunlardan en ilginçlerinden biri de DİNK cinayetinden sonra CHP lilerin araçlarında gördüğümüz ATATÜRK imzasıdır. Bu imzayı bir Ermeni tasarlamıştır. Oysa M.KEMAL GAZİ MUSTAFA KEMAL imzasını kullanmıştır. Dink olayı sonrası HEPİMİZ ERMENİYİZ DİYEMEYEN CHP liler bu imzayı araçlarına yapıştırmıştır.
    Cevapla
  • çapsız bunlar 3 yıl önce Şikayet Et
    polat alemdarın dediği gibi :)) BUNLAR TAMDA DALLAS AİLESİ GİBİ OLMUŞLAR :))..NE FİLİMLER ENTRİKALAR DÖNÜYOR İÇERDE, RABBİM BİZİ KORUSUN BUNLARIN İKTİDARINDAN..VATANSIZ KALIRIZ..
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP yönetimi = Kaftancıoğlu gibi düşünenler
    Cevapla
  • gece gece 3 yıl önce Şikayet Et
    Cahil Hıyanet Partisi
    Cevapla
  • Hacı Bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha çok C ehenneme H azırlık P artisi gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini