İYİ Parti’de Aydın’a karşı kazan kaynıyor

İYİ Parti’de, ‘oy verilmeyecekler’ listesiyle tartışma yaratan 2. Olağan Kurultay’ın ardından gözler yeni Başkanlık Divanı’na ve Meclis Grubu Yönetimi’ne çevrildi.

İYİ Parti’de Aydın’a karşı kazan kaynıyor
İYİ Parti’de Aydın’a karşı kazan kaynıyor
GİRİŞ 30.09.2020 08:06 GÜNCELLEME 30.09.2020 08:14
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Listeye tepki gösteren bir grup milletvekilinin Teşkilat Başkanı Koray Aydın’a yeni divanda görev verilmemesini istediği İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yarın A Takımını belirleyecek.

Aydın’ın TBMM Grup Yönetimi için aday gösterilebileceği belirtiliyor. Aydın’a görev verilmemesini isteyen milletvekilleri ise kritik seçim öncesinde bugün Ankara’da bir araya gelecek. Vekillerin tartışma başlıkları arasında Meclis’teki oylamayı boykot etme seçeneğinin olduğu öne sürüldü.

HÜRRİYET

 

 

YORUMLAR 35
  • Nail 3 yıl önce Şikayet Et
    hepsi rant peşinde vatana hizmeti düşünen yok bu chp hdp ip bermuda şeytan üçgeni olmuşlar
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 3 yıl önce Şikayet Et
    chp fetö cıa abd kaset kumpasıyla ele geçirildi mhp direndi bölündü en basit mantıkla bu partinin ipi fetö cıa abd kontrolündedir milliyetçiliği ancak koyunlara yuttururlar inanmak için aptal olmak lazım fetö cıa abd milliyetçisidir bunlar daha iyi günleriniz haçlı yahudi uşakları beter olun !..
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi parti hdpkk ile ittifak yaptığın gün bittiğinin ilanıydı zaten. Yetmedi bir de kahvaltı çıktı. Yakında hdpkk ile altın günü yaparsanız şaşırmam. Hdp sizden daha mert.
    Cevapla
  • DİYAR-I BEKİR 3 yıl önce Şikayet Et
    kazan kaynasın. KAZANLARINDAN. KENDİLERİ DİRİ,DİRİ YANSIN .İYİ CE KAYNASINLAR. kurdukları katran kazanlarından kendileri kaynasınlar.karındaşları marksist komonist moskoflar,emperyalist köleleri KURTARSINLAR .
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    MENFAATLERİ bitmediği sürece hiç bir şey yapamazlar, menfaatleri bittiğini düşünürlerse veya biterse belki .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?