HDP, CHP ve İYİ Parti'ye tehdit: Seçmen bunu unutmaz!

CHP destekçisi Halk TV'de açıklama yapan HDP Eş Başkanı Mithat Sancar, Millet İttifakı içinde yer aldıklarını bir kez daha gözler önüne serdi, CHP ve İYİ Parti'ye seçmen üzerinden tehdit eden Sancar, daha çok destek istediklerini söyleyerek "HDP bu kadar baskı altındayken diğer muhalefet partileri ikircikli davranırsa HDP seçmeni bunu unutmaz" dedi.

HDP, CHP ve İYİ Parti'ye tehdit: Seçmen bunu unutmaz!
HDP, CHP ve İYİ Parti'ye tehdit: Seçmen bunu unutmaz!
GİRİŞ 12.10.2020 16:46 GÜNCELLEME 12.10.2020 17:03
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Millet İttifakı'na gözdağı verdi. Halk TV'de açıklamalar yapan Sancar çarpıcı ifadeler kullandı. CHP ve İYİ Parti ile jkapalı kapılar ardındaki ittifakı bir kez daha gözler önüne seren Sancar, kendilerine yönelik desteğin artmasını istedi. Sancar'ın, CHP yandaşı Halk TV'de, CHP'yi tehdit etmesi dikkat çekti.

MİTHAT SANCAR'DAN GÖZDAĞI

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, yargının krarlarına direneceklerini söyledi. Millet İttifakı'ndan destek istedi. Sancar, CHP ve İYİ Parti'ye seçmen üzerinden gözdağı verdi.

 

 

"HDP SEÇMENİ BUNU UNUTMAZ"

HDP'nin baskı altında olduğunu ifade eden Sancar, ittifaktaki dostlarına şöyle seslendi:

HDP bu kadar baskı altındayken diğer muhalefet partileri ikircikli davranırsa HDP seçmeni bunu unutmaz, bu saldırılar böyle devam ederse ve muhalefet suskun kalırsa daha büyük kırılmalar yaşanır. Türkiye'nin demokratik dönüşümü HDP'siz olmaz.

NE OLMUŞTU?

ski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ Şenoğlu'nun da tutuklu bulunduğu 2014'teki Kobani bahanesiyle düzenlenen eylemlere ilişkin soruşturma kapsamında 7 ilde 82 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarılmıştı. Terörle mücadele kapsamında düzenlenen operasyona ilk tepki CHP'li vekillerden gelmişti. Son olarak CHP'li İlhan Cihaner, gözaltına alınan isimler için çağrıda bulunarak, Millet İttifak'ından İyi Parti ve Saadet Partisi'nin liderlerine HDP'ye destek ziyareti yapmasını söyledi.

YORUMLAR 100
  • Maserati 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı. Bu ittifakın adı zillet ittifakı olduğu için CHP nin ve iyi partinin HDP yi daha canlı, daha istekli desteklemelerini istiyor.
    Cevapla
  • kırıklı 3 yıl önce Şikayet Et
    bu yaptıklarınızı cumhur ittifakı seçmeni de hiç unutmaz.
    Cevapla
  • İnsan 3 yıl önce Şikayet Et
    hdp seçmenin zaten chp-iyi part ittifakına katılması zaten anlamsız. iyi parti de bu ittifakın hesabını verecek
    Cevapla
  • Bitlis li 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP ve iyi parti li seçmen in Allah cc kalp gözlerini açsın
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bitlis,li, Allah, onların gözlerini açmış, sizinkileri ne yazık ki kapatmış.
    Cevapla
  • kaya 3 yıl önce Şikayet Et
    chp hdp ip ve esittir pkk avrupa abd yahu sancar diyor ben demiyorum ey gafil eyy ahmak ataturkcuyum muslumanin vatanseverim diyen ehmak uyan artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı
Gelirini beyan etmeyenler için ‘pişmanlık’ imkanı! Bakan Şimşek'ten çağrı