Erdoğan'dan talimat: Adreslerini bulun ve bana getirin! Tek tek evlerine gideceğim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın parti kurmaylarına uyarıda bulunarak, "Milletvekili veya il başkanlarının akrabalarını partinin yönetimine koymamaya dikkat edin. Aşiretleşmeyelim" dediği kaydedildi. Erdoğan MYK toplantısında, son dönemde AK Parti'ye katılan 100 yaş ve üzeri 40 nene ve dedeyi bizzat evlerinde ziyaret etmek için "Adreslerini bulun, bana getirin. Tek tek ziyaret etmek istiyorum" talimatı verdi.

Erdoğan'dan talimat: Adreslerini bulun ve bana getirin! Tek tek evlerine gideceğim
Erdoğan'dan talimat: Adreslerini bulun ve bana getirin! Tek tek evlerine gideceğim
GİRİŞ 14.10.2020 07:28 GÜNCELLEME 15.10.2020 06:04
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde yapılan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı 3 saat sürdü.

 

ERDOĞAN'IN TAKVİMİ BELLİ OLDU

Toplantıda Erdoğan'ın il kongrelerindeki gideceği illerin takvimi de belli oldu. Takvime göre Erdoğan'ın 30 büyükşehir ve bir ile gitmesi planlanıyor. Bu hafta sonu Şırnak'a gidecek Erdoğan, 24 Ekim'de Kayseri'ye, 25 Ekim'de ise Malatya'ya gidecek.

 

"PARTİ İÇİNDE AŞİRETLENMEYİN"

Erdoğan toplantıda parti kurmaylarına da uyarılarda bulundu. Erdoğan, "Milletvekili veya il başkanlarının akrabalarını partinin yönetimine koymamaya dikkat edin. Aşiretleşmeyelim" diye konuştu.

"EVLERİNE TEK TEK ZİYARETTE BULUNACAĞIM"

Erdoğan MYK toplantısında ayrıca son dönemde AK Parti'ye katılan 100 yaş ve üzeri 40 nene ve dedeyi bizzat evlerinde ziyaret etmek için "Adreslerini bulun, bana getirin. Tek tek ziyaret etmek istiyorum" talimatı verdi. Erdoğan nene ve dedeleri kongre döneminde gittiği illerde ziyaret etmeyi planlıyor.

AŞI BİLGİLENDİRMESİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Cevdet Erdöl de dün partiye gelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Görüşmede aşı ile ilgili son gelişmeler hakkında bilgi verildiği öğrenildi.

"BİZİ OYALAYIP ATİNA'YA ZAMAN KAZANDIRMAK İSTEDİLER"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün yapılan MYK toplantısında Doğu Akdeniz ile ilgili önemli mesajlar verdi. Türkiye'nin kazanımlarından asla taviz vermeyeceğini bir defa daha vurgulayan Erdoğan "Almanya, Fransa ile ilgili ara buluculuk yapmak istedi. Yunanistan'a zaman kazandırmak istediler. Ama biz bunu erkenden fark ettik. Türkiye şu anda güçlü bir durumda. Doğu Akdeniz konusunda da istediğimiz noktadayız" dedi. Oruç Reis Sismik Araştırma Gemisi'nin yeniden Akdeniz'e dönmesini değerlendiren Erdoğan "Bugün Oruç Reis'in yeniden gitmesi bizim gücümüzü gösteriyor. Oruç Reis gitmemiş olsaydı, biz kazanımlarımızdan vazgeçmiş olurduk. Türkiye, şu anda gerek Doğu Akdeniz, gerek Azerbaycan, gerek Ermenistan ve gerekse Suriye konusunda sözü geçen bir ülkedir ve güçlü bir konumdadır. Zannettiler ki sessiz kalacağız. Ama umdukları gibi olmadı" diye konuştu.

KAYNAK: HÜRRİYET GAZETESİ / GİZEM KARAKIŞ
YORUMLAR 32
  • sel yaz 3 yıl önce Şikayet Et
    sn Cumhurbaşkanımızın etrafındada menfaat için bulunan insan musvettelerinn oldugunu kımse inkar edemez . bu halk bugun sn cumhurbaşkanımızın etrafında toplanmıstır , bu net. bu mucadeyi bugun hıcbır karsılık gozetmeksızın once vatan diyen lerin sn cumhurbaşkanımızın liderliğinde verdiği mucadeledir.
    Cevapla
  • Gariban 3 yıl önce Şikayet Et
    Tek başına nereye kadar dayanabilecek merak ediyorum etrafında o kadar hırsız haydut varken adamı bitirme noktasına getirdiler yazıklar olsun
    Cevapla
  • Meltem 3 yıl önce Şikayet Et
    Gariban senin abarttığın kadar hırsız olsaydı Türkiye bölgesinde yagane lider konumuna çıkabilir miydi... AK Partililerin sahip olduğu zenginlik CHP lilerin sahip olduğunun yüzde onunu bile teşkil etmiyor... Fetö ağzıyla laf ettiğini herkes anlıyor...
    Cevapla
  • Fatih Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Etrafında hırsız var mı yok mu onu bilmem ama diğer bütün partiler tamamen hırsızlık için kurulmuş partiler.
    Cevapla
  • Vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu sayin baskanim bu isi ilk once sizin on ayak olmaniz lazim sayenizde ulke anonim sirkete dondu
    Cevapla
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip ERDOĞAN, gonul adamina yakisir , nezaketli bir davranis , tabiki gönullere girersiniz.tesekkurler.
    Cevapla
  • zaza 12 3 yıl önce Şikayet Et
    bingölde 3 ay önce belediyeye mühendis ve memurlar alındı hele bir araştırın bunlar kimlerdi başkanın yeğeni başkan yardımcısının oğlu encümenin oğlu..vesayre dava partisi oldu menfaat çetesi....umarım bu yorumu burdan görürsünüz sayın cumhurbaşkanım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti