Başkan Erdoğan ile Putin arasında sürpriz Azerbaycan görüşmesi!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Türkiye-Rusya ilişkilerini geliştirmeye yönelik adımların ele alındığı görüşmede, Azerbaycan-Ermenistan meselesi ile Suriye ve Libya’daki durum da değerlendirildi.

Başkan Erdoğan ile Putin arasında sürpriz Azerbaycan görüşmesi!
Başkan Erdoğan ile Putin arasında sürpriz Azerbaycan görüşmesi!
GİRİŞ 14.10.2020 19:42 GÜNCELLEME 18.10.2020 22:21
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

 

 

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Türkiye-Rusya ilişkilerini geliştirmeye yönelik adımların ele alındığı görüşmede, Azerbaycan-Ermenistan meselesi ile Suriye ve Libya'daki durum da değerlendirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Azerbaycan topraklarına saldırarak yeni bir kriz çıkaran Ermenistan'ın yaklaşık 30 yıldır süren işgalini kalıcı hale getirmeye çalıştığını belirterek, Türkiye'nin gerek Minsk Grubu içindeki statüsü gerekse ikili ilişkileri çerçevesinde bu meselenin kalıcı bir çözüme kavuşturulmasından yana olduğunu ifade etti.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye krizinin siyasi çözüm sürecinde yakalanan ivmenin muhafaza edilmesi gerektiğini de vurguladı. 

YORUMLAR 26
  • Rusça 3 yıl önce Şikayet Et
    Putin sizi Ermenistan'a baskı yapmak için kullanıyor. Paşinyan CSTO başkanını tutukladı. NATO’ya bakıyor. Sonra Karabağ'da bir savaş çıktı.
    Cevapla
  • ALP ARSLAN TURAN 3 yıl önce Şikayet Et
    RUSLARI KARABAĞA SOKMAYIN YETER,ALLAH AŞKINA.ANKARA YA GELMEK GİBİ BİŞEY Rusların Karabağa da olmaları...
    Cevapla
  • Adil 3 yıl önce Şikayet Et
    Azeri gardaşlar .vura vura alın putin ermeniden yana ....isgale son verin
    Cevapla
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Putinin tedirgin olmasii normal , Eger Turkiyede masada bulunursa hile yapamayacaklar. Tabiri caizse Azerbaycani kandiramayacaklar.
    Cevapla
  • Bünyamin Öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Suriyede, Libyada, Ermenistanda... Rusya dolaylı olarak Türkiyeden epeyi dayak yiyor. Avrupa ve Amerikanın ekonomik ablukası... Yarın öbür gün ne yapacağı belli olmayan Türki Cumhuriyetler... Putinin canı çok fena sıkkın... Dünyayı 50 defa yok edecek silahlara sahip olmak pek bir işe yaramıyormuş demek ki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir