Muharrem İnce'den 'CHP' açıklaması!

CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, 'CHP yönetimine güvenmiyorum' sözlerinin çarpıtıldığını öne sürerek, ''Kastettiğim asla örgüt değildir. İl merkezleri, il başkanları değildir, genel merkezlerdekilerdir'' dedi.

Muharrem İnce'den 'CHP' açıklaması!
Muharrem İnce'den 'CHP' açıklaması!
GİRİŞ 15.10.2020 15:42 GÜNCELLEME 15.10.2020 15:42
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

CHP’li Muharrem İnce, Sivas'tan 4 Eylül’de başlattığı 'Memleket Hareketi' kapsamında Ağrı'ya geldi. Cumhuriyet Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştiren İnce, burada yaptığı açıklamada, Iğdır'da sarf ettiği sözlerin çarpıtıldığını ileri sürdü. İnce, "Iğdır'da kastettiğim il yönetimleri değildir. Bunu herkes böyle bilsin. Kastettiğim genel merkezdeki CHP yönetimidir. Kastettiğim asla örgüt değildir. İl merkezleri, il başkanları değildir. Genel merkezlerdekilerdir. Güvenmiyor musun? Evet güvenmiyorum. MYK'dakilerin hepsinin bu partiye hizmetini toplasanız, benim çeyreğim etmez" dedi.

'BİZ BU ÜLKEYE 3B PROJESİNİ ÖNERİYORUZ'

Türkiye'nin 81 iline gideceklerini belirten İnce, "Memleket Hareketi'nin kurucuları olarak arkadaşlarımla birlikte Türkiye'yi il il sırayla dolaşıyoruz. Bugün 4 Eylül'de başladığımız büyük yürüyüşümüzün Ağrı 37'nci vilayeti oldu. Bunu 81'e tamamlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Salgın koşullarında biraz işler ağır aksak yürüse de biz çalışmalarımıza ısrarla, inatla devam edeceğiz. Ağrı'da sizlere söyleyeceğim şudur; biz bu ülkeye 3B projesini öneriyoruz. Biz bu ülkeyi önce barıştıracağız. Sonra ekonomiyi büyüteceğiz, pastayı büyüteceğiz ve bunu adil bölüştüreceğiz. Yani Türkiye'nin bir üretim üssü olması lazım. Türkiye'nin dört bir yanını gezerek, sorunları yerinde görerek bunları dile getirmek istiyoruz" diye konuştu.

İnce, Ağrı gezisinin ardından kara yoluyla Erzurum'a doğru yola çıktı.
 

YORUMLAR 22
  • 444 3 yıl önce Şikayet Et
    örgüt terör olmuş yemez laf söylemek anında indirirler adamı, sen böyle yaparak teröristin önünü daha da açatsın
    Cevapla
  • bülent üzüm 3 yıl önce Şikayet Et
    bos tenekesin sende bos
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    ermeni seviciler güya Atatürk'ün partisinde yönetici. Uyan millet uyan!
    Cevapla
  • analiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Koyun çobanı bile olamayacakken, ülke kurtarmaya kalkan CHP'nin bildik kifayetsiz muhterislerinden bir tanesi. Kendisi bilineliden bu yana her seferinde bir önceki söylediklerini neresinde sindirip yok ediyorsa, kahramanlık edasına da bürünerek yeni ve öncekinin tam tersine bir şeyler söyleyen, gündemden düşmemek için düşünüp düşünüp kendine yeni roller biçen "Donkişot" un zamanımızdaki versiyonu. Tek beğendiğimiz tarafı Kemal'i rahat bırakmaması.
    Cevapla
  • Ebuzer 3 yıl önce Şikayet Et
    Buraya gel bakıım muarrem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'