Bahçeli'den Akşener'e 'askıda ekmek' cevabı

Partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan MHP lideri Bahçeli, başlatığı "askıda ekmek" kampanyasına yönelik eleştirilere "Milletin ekmeğine göz koyacak kadar nankörsünüz" sözleriyle yanıt verdi.

GİRİŞ 20.10.2020 11:03 GÜNCELLEME 20.10.2020 11:57
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin başlattığı askıda ekmek kampanyası sonrası Akşener'in yaptığı açıklamalara cevap verdi. " Ekmek fiyatlarının zamlandığı dönemde Samsun İlkadım ilçesinde olduğu gibi dayanışma ve yardımlaşma ahlakıyla idrak edip vatandaşlarımızla buluşturmuştuk. Kendine bile devası olmayan şahıs Ekonomiden Sorumlu Bakanlık görevini icra ediyordu. Askıda ekmek kavgası manevi bir görevi ifa hassasiyetidir. Biz askıda ekmek koyduk, ekmeksizler saklandıkları delikten çıktı." diyen Bahçeli sözlerine şöyle devam etti;

AKŞENER'E ZEHİR ZEMBEREK CEVAP

 

 

Türkiye ekonomisi gücüne güç katacak, tüm art niyetli siyaset bezirganlarını ters köşeye yatıracaktır. Karadeniz'de bulunan 320 milyar m3'lük doğalgaz rezervine ilave olarak 85 milyar m3'lük doğalgaz bulunması ekonomide iyimserliği kamçılamıştır. Bu gelişmeler karşısında moralleri bozulan ekmeksizler kendilerini ele vermişlerdir. Askıda ekmek kampanyamıza kara çalanlar utanmalarını bilen gafillerdir.

Bir ekonomist 'İstediğiniz kadar posta arabasını arka arkaya ekleyin bundan tren olmayacaktır' demiştir. Bırakın tren olmayı vagon olmaz bunlardan. Dün önüne konulan çanağı deviren kimliksizlerin zilletin askısında nasıl eridikleri görecekleri günler yakındır. Biz ekmeği askıya koyduk, helalden yana tercihimizi gösterdik. Biz ekmek diyoruz, millet diyoruz, refah diyoruz, bereket diyoruz, beka diyoruz, istiklal ve istikbal diyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye'ye Cumhur İttifakı'yla ulaşacağımıza inanıyoruz.

 

 

Uzun yıllardır 'Ne olacak bu memleketin hali' bir buçuk asırdır dildedir. Bu sorunun mahiyet ve muhtevası milletimizin iradesiyle değişmiş, dar kalıplar kırılmış, 'ne olacak bu dünyanın sonu' sorusu öne çıkmıştır. Türk milleti dünyayı kavramıştır. Bize göre bir soru bin soruya kapıdır. Akan zamanın neresinde duruyoruz? Karmaşıklaşan hadiselere nasıl bakıyoruz? Karşımızdaki tehdit ve fırsatları nasıl okuyoruz? Akıl ölçüleri dağılmış, ahlak seviyesi tükenmiş hiçbir siyasi ve ideolojik akıl bunlara yanıt veremeyecektir.

KARADENİZ'DE BULUNAN DOĞAL GAZ REZERVİ

Karadeniz’de bulunan doğal gaz rezervi ekonomideki iyimser beklentileri kamçılamıştır. Kalpleri vatan ve millet sevgisiyle çarpan herkes memnun. Bu gelişmeler karşısında moral seviyeleri inişe geçen ekmeksizler hemen harekete geçmiştir.

İnsan hakları, demokrasi askıda değildir. Aksini iddia eden, siyasi dolandırıcı, siyasi yağmacıdır.

CUMHUR İTTİFAKI

Büyük ve güçlü Türkiye'ye Cumhur İttifakı sayesinde ulaşacağımıza gönülden inanıyoruz. Türk milleti, dünyayı kavramış. Soran olduğu kadar sorulan, merak eden kadar merak edilen bir mevkiye tırmanmıştır. Kuşkusuz elimizde bir çıkış haritası yoktur. Buna rağmen, geleceğimizin nasıl şekilleneceğini, tehdit ve fırsatların neler olacağını, tarihi akışın hangi değişimlere müsait olduğunu öngörmek, hazırlık yapmak elimizdedir, inisiyatifimizdedir.

SOYKIRIMCI ERMENİSTAN İŞ BAŞINDADIR

Dağlık Karabağ'ın asıl sahibine geçmesinin zamanı gelip çatmıştır.Dağlık Karabağ meselesi, sıradan bir mesele değildir. Türk yurdudur. Dağlık Karabağ coğrafyasında yazılan; Türk tarihidir, dökülen Türk kanıdır, feda edilen Türk canıdır. Bunun karşısında defteri düzülecek işgalci unsur ise terör devleti Ermenistan'dır.Ermeni katiller, geçmişteki alçak saldırılarına yenilerini eklemektedir. Soykırımcı Ermenistan iş başındadır.

Dağlık Karabağ'da kimin kiminle yürüdüğü, kiminle zulüm ittifakı yaptığı bellidir.
İşgalci Ermenistan 30 yıla yakın kirlettiği topraklardan derhal çekilmelidir. Türk milleti ölümü ve öldürmeyi bilmiştir. Bizim şerefimizde teslim olmaktansa seve seve şehadete kucak açmak vardır.Biriz, beraberiz, hep beraber Türklüğün eğilmez başı, bükülmez kolu, kesilmez nefesi; büyük Türk milletiyiz.Bizi derinden üzen ve kahreden bir başka konu, 1990’lı yıllarda bağımsızlıklarını kazanan Türk Cumhuriyetlerinin Dağlık Karabağ konusundaki sessizliği, tepkisizliği ve hareketsizliğidir. Bu suskunluk, bu durgunluk Türk’e yakışıyor mu?

ERSİN TATAR'I TEBRİK EDİYORUM

KKTC 5'inci Cumhurbaşkanı seçilen Ersin Tatar'ı bütün hissiyatımla tebrik ediyorum.
KKTC Cumhurbaşkanı Seçiminde, mücahit ruhu müzakereci saplantıları tarihin kenarına itmiştir. Çok şükür esaret değil cesaret kazanmıştır. Taviz değil milli duruş kazanmıştır. Zillet değil millet kazanmıştır. Rum tezleri değil Türk’ün muteber iradesi kazanmıştır.

YORUMLAR 72
  • Abdullah38 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendileri askida milletvekili kullanırlar milletin ekmeğine göz koyalar
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    yalnız görüyorumda,bazıları dilencilik yapıp günde 1000 tl gibi para topluyor,yakalandığı zaman üslerinden bolca para,banka cüzdanları çıkıyor,ve askıda ekmeğide alan çoğunlukla bunlar,alıp yemiyorlar ha,millet acısın oara versin diye alıp çöpe atıyor,dilendikleri para ile ekmeğin ,yiyeceğin alasını alıyorlar.
    Cevapla
  • Atakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Askıda ekmek ne demek boş muhabbet üretim lazım tüketime değil ihracata dayalı büyüme lazım işsizliği bitirmemiz lazım Sihalar silahlardaki başarı diğer alanlarda da göstermeliyiz
    Cevapla
  • Devriyeci 3 yıl önce Şikayet Et
    Muhtac bırakıp yardım etmek,..
    Cevapla
  • Devriye 3 yıl önce Şikayet Et
    Tok açın halinden anlamaz sayın bahçeli.. Meralin akıbeti belli oldu..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı