Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kayseri İl Kongresinde konuştu. Erdoğan, "Bu sabah Aliyev'le görüştük. Şu anda Azerbaycanlı kardeşlerimiz işgal altındaki topraklara doğru yürüyorlar. Geri almaya başladılar" dedi. Türkiye'nin güney sınırlarında terör devleti kurulması istendiğini vurgulayan Erdoğan, "Eğip bükmeden açıkça söylüyorum, asla izin vermeyeceğiz" diye konuştu. Erdoğan, Macron'a da sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 24.10.2020 14:16 GÜNCELLEME 24.10.2020 15:22
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kayseri İl Kongresinde konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 

"AZERBAYCAN İLERLİYOR"

Bu sabah Aliyev'le görüştük. Şu anda Azerbaycanlı kardeşlerimiz işgal altındaki topraklara doğru yürüyorlar. Geri almaya başladılar.

Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını özgürleştirme operasyonuna her türlü desteği vermeyi sürdüreceğiz.

"HAKLARIMIZI SAVUNUYORUZ"

Bölgemizdeki her krizin içinde kendimizi bulmamızın nedeni asırlardır gasp edilen haklarımıza sahip çıkma mücadelemizdir. Bizim kimsenin toprağında, hakkında gözümüz yok. Sadece kendimizin ve yüzlerce yıldır birlikte yaşadığımız kardeşlerimizin haklarını savunmaya çalışıyoruz. 

MİT VE EMNİYET'İN ORTAK OPERASYONU

Daha geçen gün Kayseri saldırısının failini saklandığı ininde bulup ülkemize getirdik. Şehitlerimizin kanını yerde mi bırakalım?

"TERÖR DEVLETİNE İZİN VERMEYİZ"

Eğip bükmeden açıkça söylüyorum: Türkiye sınırlarının dibinde terör devleti kurulmasına asla izin vermeyecektir. Ne gerekiyorsa onu yapacak ve terör bataklığını kurutacağız. 

"MACRON'UN AKLİ TEDAVİYE İHTİYACI VAR"

Macron'un İslam ile Müslümanlar ile derdi nedir? Macron'un zihinsel noktada tedaviye ihtiyacı var. İnanç özgürlüğünden anlamayan ve kendi ülkesinde yaşayan milyonlarca farklı inanç mensubu insanlara bu şekilde davranan bir devlet başkanına başka ne denilebilir? Öncelikle bir; akli noktadan kontrol. İkide bir Erdoğan'la uğraşıyorsun. Erdoğan'la uğraşmak sana bir şey kazandırmaz. Zaten bir yıl sonra seçim var. Seçimde akıbetini göreceğiz. Yolunun pek uzak olduğunu zannetmiyorum. Fransa'ya bir şey kazandıramadı ki kendine bir şey kazandırsın. Bizim ilkeli tavırlarımız kesinlikle bundan sonra da aynen devam edecektir. 

AVRUPA'DAKİ İSLAMOFOBİ

Almanya'da bir camiye yüzlerce polisle saygısızca yapılan polis baskınının izahı olamaz. Bunun adı İslam düşmanlığı. Fransa'da Peygamber Efendimizi resmeden karikatürlerin binalara yansıması bayağılıktır, İslam düşmanlığıdır.

Avrupa'daki her İslam düşmanlığının Türk düşmanlığı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Çünkü Batılı için Müslüman Türk'tür. Aynı şekilde Türk Müslümandır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 64
  • ver yansın 3 yıl önce Şikayet Et
    reis ağzına sağlık, dövsen macronu bu kadar tesiri olmazdı.
    Cevapla
  • Mümin 3 yıl önce Şikayet Et
    Azerbaycan ile Nahçıvan Arasında ZENGEZUR diye bölge var Ki Türk Dünyasını 100 yıl Önce Birbirinden Bıçak Gibi ayırmış Burayı Da Geri almak için ses getirelim, kamuoyu oluşturalım gerekirse işi gücü bırakıp biz de Ermeni gavurları ile savaşıp orayı alarak Azeri gardaşlarımız ile bir daha ayrılmamak üzere kucaklaşalım inşallah...
    Cevapla
  • Harun 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanya, Fransa bunlarda faşizm ırkçılık her daim vardı. Biz bunların sahte demokrasi sahte insan haklarına sahip olduklarını bilelim ve kendi yolumuza bakalım. Bunlardan ne bize ne başkasına fayda olmaz.
    Cevapla
  • Kerim 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanya da ırkçılık çok çok fazla. Sırf Fransa dan ses fazla çıkıyor diye diğerlerine kör bakmak yanlış olur. Dolayısıyla bu bir batı hastalığı, bunlar bazen koro halinde bazende tek tek havlarlar. Islam ve yabancı düşmanlığı bunların mayası. Ekonomileride kötüye gittikce bu nefretleri daha belirli dışa vuruyor.
    Cevapla
  • A.A.A 3 yıl önce Şikayet Et
    Macron`u Timarhaneye Sokun, yoksa bu Sapsal AB yi iflaz ettirecek ve Almanlarla Savasa baslayacak... Macronun akli dengesi normal degil, gercekten normal degil.
    Cevapla
  • SivriBiber 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis ağzına sağlık. Senin tırnağın olamazlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi