Sarıgül CHP'yi yerden yere vurdu!

Bugün DSP’ye sunacağı istifa dilekçesiyle yeni parti hazırlıklarına başlayacak olan Mustafa Sarıgül, CHP’ye yönelik eleştirilerde bulundu. Muhalefet için “yorgun” nitelendirmesini yapan Sarıgül, “Ana muhalefet yerinde sayıyor. Oylarını yükseltemiyor. CHP’de ilerleyen bir yapı yok” dedi.

Sarıgül CHP'yi yerden yere vurdu!
Sarıgül CHP'yi yerden yere vurdu!
GİRİŞ 27.10.2020 10:27 GÜNCELLEME 27.10.2020 10:27
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Türkiye Değişim Hareketi'ni (TDH) partileştirme kararı alan Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) eski İstanbul adayı Mustafa Sarıgül, Sözcü Gazetesi’nden İsmail Saymaz’a açıklamalarda bulundu.

 

 

"CHP'de ilerleyen bir yapı yok"

Muhalefetin yorgun olduğunu öne süren Sarıgül, CHP’ye yönelik de eleştirilerde bulundu. Sarıgül, “Ana muhalefet yerinde sayıyor. Oylarını yükseltemiyor” dedi. Neden CHP içinde devam etmediğine de değinen Sarıgül, “CHP ile görüşlerimiz son derece farklı. CHP'de ilerleyen bir yapı yok” ifadelerini kullandı.

 

 

"Tek başlarına iktidar olamadılar"

Sarıgül, Saymaz’a yaptığı açıklamada ayrıca, CHP’de bölünme yaşanmaması için 2010 ‘da TDH'yi partileştirmediklerini belirterek, “Bir partinin oyu yüzde 20-22, iktidar partisinin oyu 45-46'larda oluyor. 1-2 puan fark olsa doğru. Bunu yapmamak için 2010'da TDH'yi partileştirmedik. CHP yeni bir rüzgar aldığı için yolu açtık ama açtığımız yolda yeteri kadar yürüyüp tek başına iktidar olamadılar” şeklinde konuştu.

YORUMLAR 11
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Çook akıllılar. Hdp, iyiparti ve eski islamcılarla yapılan ortaklıktan rahatsız olup CHP den ayrılacak herbir seçmen için ayrı bir parti kuruyorlar ki, giden oylar muhalefette kalsın. Ama nafile. Sen CHP olarak bu millete umut olamadığın sürece Erdoğanı yıkma oyunlarıyla oyalanıp durursun. İktidarı da sittin sene göremezsin.
    Cevapla
  • Görünen Köy 3 yıl önce Şikayet Et
    Çareci geldi çareciiii. Muarem çık bi Türkiye turu yap için açılır. Amip gibiler bir bölünmeye başladı mı bölündükçe bölünecekler. Öztürk Muarem Sarıgül Sırada kim var acaba.
    Cevapla
  • xray 3 yıl önce Şikayet Et
    Sarıgül baştan yanliş yaptı. Kılıçdaroğlu ve ekibine karşı parti içinde mücadele etmeyecekti. Bu yeni oluşuma yerli ve milli değerlere sahip sosyal demokratların destek verip , cumhur ittifakı içine girip chp, hdp, iyiciler, saadetciler, gelecekçiler ve bunak biden gibi gayri milli bloğa karşı birlikte hareket etmeliler.
    Cevapla
  • doğrusu 3 yıl önce Şikayet Et
    Dağda taşta "çare sarıgül" yazıyordu. Bu kadar adam bu kadar boya nasıl olur diye hep merak ettim. Mesela Mersinin sahliden 40 km yukarisinda bir köye giderken bile guzegahta yol kenerlarindaki kayalarda "çare sarıgül" yaziyordu. Herhal gene kayaları , kanaletleri boyatacak. Renkli adam vesselam.
    Cevapla
  • 1071 3 yıl önce Şikayet Et
    gel bakalım muharrem ne diyordu yenmiş de yenmiş onlar pişkin abd kuklalığını bir marifet zannediyorlar bir gün beylik beyliktir falan halbuki zillet rezalet haysiyet şeref desen o ne yenir mi içilir mi derler hani şair diyor ya sana çukur desem çukura hakaret olur !..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!