İYİ Parti'de 2 numaralı isim cumhurbaşkanı adaylarını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ağıralioğlu, partisinin cumhurbaşkanı adayının Meral Akşener olacağını açıkladı.

İYİ Parti'de 2 numaralı isim cumhurbaşkanı adaylarını açıkladı
İYİ Parti'de 2 numaralı isim cumhurbaşkanı adaylarını açıkladı
GİRİŞ 28.10.2020 11:36 GÜNCELLEME 28.10.2020 11:36
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim yapmasının üzerinden çok geçmeden İYİ Parti'den de dikkat çeken bir çıkış geldi. 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, Halk TV'de katıldığı programda, partisinin cumhurbaşkanı adayının Meral Akşener olduğunu söyledi. Ağıralioğlu şunları söyledi: 

"İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’dir. Aksini beyan etmediği sürece. Biz bu yarışta kim Cumhurbaşkanı olsun kavgasını değil, ilkelerin mücadelesini vereceğiz.

Türkiye’yi istişare, nezaket, parlamenter sistem yönetsin. Önce ilkelerde mutabık olunmalı. Öyle bir sistem kuralım ki keyfi uygulamalar ile kişisel hak ve hukuklar ihlal edilmesin.”

YORUMLAR 33
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Yakışır Margarete pardon Merala, her ne kadar alakası yoksa da Yeni Zelanda Başbakanı da kadın. Gerçi o bayan bizim Merale 5 değil onbeş basar ya neyse. Benim gözümde o Kadın Meralden yüz kat iyidir. Katledilen Müslümanlar için ağladığını gördüm şahitlik ederim. Meral ise "ben başbakan olacağım " deyip deyip zıplayarak kanal kanal gezdikten 2 ay sonra Türkiyede darbe girişimi oldu . Hainler bir gecede 250 kişiyi katletti. Şimdi ben Yeni Zelanda Başbakanını niye sevmeyeyim.
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 3 yıl önce Şikayet Et
    iyi parti oy oranı ne yüzde 7 en fazla 8 akşener aday olsa ne olur olmasa ne olur akşenerin beyni çalışmıyormu bu oyla hayatta olmaz bütün muhalefet birleşirse bir aday çıkartırsa tamam biraz mantıklı yüzde 46 oy yapar bilemedin en fazla 47 de kalır.millet ittifakı diyorki önce herkes kendi adayını çıkartır tayyip erdoğanda 49 oy alırsa yeniden 2.tura gidilir o zaman muhalefet abdulllah gül gardını oynayacak bütün muhalefet ona verecek olay bu beyler ancak 1.turda tayyip erdoğan yüzde 50.8 le cumhurbaşkanı olur muhalefetde havasını alır
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru ilk turda aday olur ama ikinci tura kalmayacağı için ikinci turda ortaklarına verirler.
    Cevapla
  • A.a 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağıralioğlu,ağır ol. Aga babaların ne diyecek. Sonra tükürdüğünü yalama.
    Cevapla
  • kaset kumpası darbe 3 yıl önce Şikayet Et
    yerli ve milli olmadığı kesin ipsizlerde kıyamet kopmak üzere bu da çıkmış gündem değiştirmeye çalışıyor bu aday kimin adayı kaset kumpası darbe olmadı o halde abd cıa fetö'nün adayıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı