Gürsel Tekin'den CHP eleştirisi: Topluma umut olamıyoruz

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, geçmişte yöneticiliğini de yaptığı partisinin, özeleştiri kültüründe son yıllarda yaşanan problemler nedeniyle oy arttıracak ve topluma umut olacak bir çerçeve ortaya koymaktan uzaklaştığını söyledi.

Gürsel Tekin'den CHP eleştirisi: Topluma umut olamıyoruz
Gürsel Tekin'den CHP eleştirisi: Topluma umut olamıyoruz
GİRİŞ 25.11.2020 14:11 GÜNCELLEME 25.11.2020 14:11
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Gürsel Tekin, CHP'ye yönelik eleştirilerini şu şekilde özetledi:

Muhalefet bugün zemin kaybediyorsa, o zaman bunu iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Kendi kendisini denetleyemeyen, özeleştiri yapamayan yapılar sorunlarını tespit edemez ve çözüm üretemez. CHP’nin en güçlü yanlarından bir tanesi, kurulduğu günden bugüne kadar devam eden özeleştiri kültürüdür. Biz kendi organlarımız içerisinde bu değerlendirmeleri yaparız.

TOPLUMA UMUT OLACAK BİR ÇERÇEVE ORTAYA KOYAMIYORUZ

Bugün ne yazık ki özeleştiri mekanizmalarında yaşanan problemler nedeniyle sorunları tespit etmekte zorlanıyoruz ve oyumuzu arttıracak, topluma umut olacak bir çerçeve ortaya koyamıyoruz.

BEYANNAME BEKLENEN ETKİYİ YARATMADI

Kurultay’da açıkladığımız İkinci Yüzyıl’a Çağrı Bildirgesi ne kadar önemli olursa olsun, bildirgenin içeriğinde yer alanları topluma güven verici bir şekilde anlatamadığımız için beklenen etkiyi yaratmadı. Bu olaylardan ders alıp kendimizi yenilememiz gerekiyor. Hayatın kuralı yenilenmedir, değişimdir, gelişimdir. Değişen koşullara adapte olamayan yapılar gerçeğin sınavını geçemez. Biz bu sınavda başarılı olmak için önce sorunlarımızı doğru tespit edip, çok boyutlu çözüm önerileri sunmak zorundayız.

YORUMLAR 32
  • Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Haydi, sende parti kurmak için yollara.
    Cevapla
  • M.ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Nerde sizde o kapasite yokki bi kızıyorsunuz bu adamı oralarda tutan sizlersiniz topluma millete bir güven veremiyorsunuz ya çok aptalsınız kusuru mu af edin yada bu adama çalışıyorsunuz ben aciz hane çözemedim
    Cevapla
  • datçalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi yalancı, devleti dolandıran yaptığı kamu görevinde kendisine rant sağlayan halka tepeden bakım onları aşağılayan insanlar bırak toplumu kendilerine bile çare olamazlar.
    Cevapla
  • Demir Ersoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Topluma tamamen zıt politikalar izliyorsunuz AB ülkelerin de Türkiye ye karşı ne eleştiri varsa aynısını CHP yapıyor bu ülkemizin milli menfaatların dan uzak olduğunuz kanaati oluşturuyor
    Cevapla
  • rmzn 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne zamandan beri yalancılar bu topluma umut oldu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fransız başkandan skandal Türkiye haritası paylaşımı
Altın fiyatlarında sert yükseliş