Göksu ekmek kuyruğunun sebebini açıkladı

İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, Halk Ekmek fabrikalarının bazılarının üç vardiya yerine iki vardiya ile çalıştırıldığı için İstanbulluların ekmek ihtiyacını karşılayamadığını ve büfelerin önünde bu sebeple uzun kuyruklar oluştuğunu söyledi.

GİRİŞ 14.12.2020 18:38 GÜNCELLEME 14.12.2020 18:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İBB'nin Aralık ayı meclis toplantısında Halk Ekmek'in mevcut büfelerin ekmek talebini karşılayamadığını iddia eden İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, "Halk Ekmek fabrikalarının bir kısmı üç vardiya yerine iki vardiya ile çalıştırılıyor ve kapasitesinin çok altında üretim yapıyorlar. Halk Ekmek şu an mevcut büfelerin ekmek talebini karşılayamıyor. Daha önce büfelere günde üç kez servis yapılırken, bugün sadece iki kez yapılıyor. Sorun, büfelerin sayısı değildir. Ekmek talebinin karşılanamamasıdır. Oluşan kuyruklar ise büfelerin sayısındaki azlıktan değil, büfelerde ekmek olmamasından kaynaklanmaktadır. 

 

YORUMLAR 3
  • yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    ımam oglunun bu tavrı ulkede ekonomık sıkıntı var dıye tablo olusturmak ıcın kuyrukları uzun gostermeye calısıyr beledıyenın tum ımkanlarıyla algı oresyonu yapıyor ama akp den cıt yok yasal olarakta ıbb suc ıslıyor
    Cevapla
  • kayserili 3 yıl önce Şikayet Et
    daha iyi günler çok güzel oluyor.
    Cevapla
  • Mahur 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın hemşehrim siz olmazsanız vallahi bu chpkk zıvanadan çıkar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti