Mustafa Sarıgül partisinin adını açıkladı

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, kurucusu olduğu Türkiye Değişim Hareketi'ni aynı isimle partileştirdi. Partinin logosu iki kalp ve kalpleri bağlayan bir yıldızdan oluşurken Sarıgül, 'Yolda olanlara yol açtım ama gördüm ki geçen süre içerisinde yol bulamadılar. O zaman yol bulamayanlar, yol açamayanlar yoldan çekilecek' dedi.

Mustafa Sarıgül partisinin adını açıkladı
Mustafa Sarıgül partisinin adını açıkladı
GİRİŞ 17.12.2020 19:45 GÜNCELLEME 17.12.2020 20:16
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün kurucusu olduğu Türkiye Değişim Hareketi'nin siyasi parti tanıtımı İstanbul'da bir otelde düzenlenen toplantıda açıkladı.

Türkiye Değişim Partisi logosu

LOGO, ANADOLU VE TRAKYA'YI SİMGELİYOR

Toplantıda partinin ismi, kurumsal kimliği, logosu ve parti müziği kamuoyu ile paylaşıldı. Logo, Anadolu ve Trakya'yı simgeleyen iki kalpten ve iki kıtayı birleştiren bir yıldızdan oluşuyor.

Türkiye Değişim Partisi Başkanı Mustafa Sarıgül

"YOL AÇAMAYANLAR, YOLDAN ÇEKİLECEK"

Türkiye Değişim Hareketini aynı isimler partileştiren Sarıgül, "Bugüne kadar Ankara'da konuşması gerekenler konuştu. Şu an ülkenin geldiği nokta ortada, artık siz konuşacaksınız. Türkiye değişim hareketinin umutlarını bir süre ertelemiştim ve yolda olanlara yol açtım ama görsünler geçen süre içerisinde yol bulamadılar. O zaman yol bulamayanlar yol açamayanlar yoldan çekilecek. Hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden bütün milletimizi kucaklayacağız. Bütün milletimiz ile beraber olacağız. Kavga için değil barış için yollarda olacağız. Pazartesi günü resmi olarak görevimize başlayacağız" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 47
  • hadeee 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye' yi Şişli'den ibaret sanıyor, bırakın uyandırmayın...
    Cevapla
  • Aref 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın gülüşü kadar samimiyetsiz bir gülüş görmedim. Sanki yüzüne botoks yaptırmış.
    Cevapla
  • TespiT 3 yıl önce Şikayet Et
    patronları anladı ki bebecanla, ametle, meralle dersimli kemal ile olmuyor yani yetmiyorlar birde bunu devreye sokalım belki bu sefer bir şey çıkar dediler. sen oyna musti sen oyna.
    Cevapla
  • adem 3 yıl önce Şikayet Et
    yeni hastahane açılıyor zannettim. hayırlı olsun dicektim. meğer hayırsızlar geliyormuş. hiç eskiden yeni olurmuu olmazzz.
    Cevapla
  • İrem 3 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlunun kalpçiklerinden çok etkilenmiş galiba...Veya İmamoğlu taklidi yapıyor...Her neyse, yol açacağım diyor ama acaba nereye??? Muhalefetin yolu tacize ve fetöcülüğe çıktı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'ın ateşkes yanıtı sonrası Refah'a yoğun hava saldırısı başladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen atamalarıyla ilgili duyuru