AK Parti'den Sofuoğlu'nun üniversite açıklamasına tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, üniversiteler için sarf ettiği sözlerden dolayı Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’na tepki gösterdi. Çelik, "Üniversitelerimizle ve gençlerimizle gurur duyuyoruz. Onlara dönük her türlü çirkin açıklamayı reddediyoruz ve kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti'den Sofuoğlu'nun üniversite açıklamasına tepki
AK Parti'den Sofuoğlu'nun üniversite açıklamasına tepki
GİRİŞ 17.12.2020 14:23 GÜNCELLEME 17.12.2020 14:55
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği sözlerden dolayı Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’na tepki gösterdi.


Çelik, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Üniversitelerimizle ve gençlerimizle gurur duyuyoruz. Onlara dönük her türlü çirkin açıklamayı reddediyoruz ve kınıyoruz. Ülkemiz için yaptığımız çalışmalar her alandaki gençlerimize çok daha güçlü bir Türkiye bırakmak içindir. Türkiye’nin geleceği tüm gençlerimize emanettir. Cumhurbaşkanımız, üniversitelerimize ve gençlerimize verdiği değeri her vesileyle vurgulamaktadır. Üniversitelerimize ve gençlerimize dönük her türlü çirkin söz yakışıksızdır ve kınanmalıdır. Üniversitelerimiz ve gençlerimiz en kıymetli değerlerimiz içinde yer almaktadır. Bu vesileyle üniversitelerimizdeki gençlerimize, onları büyük bir fedakarlıkla geleceğe hazırlayan anne babalarına, tüm üniversite hocalarımıza ve çalışanlarına içtenlikle sevgilerimizi, selamlarımızı ve saygılarımızı iletiyoruz.”

YORUMLAR 6
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Her söylediğin doğru olmalı fakat her doğruyu her yerde söylemek doğru değildir. CHP deki taciz ve tecavüzler in ayyuka çıktığı bugünlerde böyle bir açıklamanın yapılması uygun olmamıştır. olay CHP yi aklayıp AK parti ve inan Müslümanları hedef gösterecek şekle döndürülecektir. Belli konumlardaki insanların böyle açıklamalar yaparken çok dikkat etmeleri gerekmektedir. Karrşıdaki taciz ve tecavüzcülerin ekmeğine yağ sürmemelidir.
    Cevapla
  • Isparta 3 yıl önce Şikayet Et
    Niçin böyle bir açıklama ihtiyacı hissetti buna bakmak lazım.
    Cevapla
  • Nuh 3 yıl önce Şikayet Et
    Ebubekir Sofuoğlu abim doğru söylüyor istisnalar hariç....
    Cevapla
  • Xxx 3 yıl önce Şikayet Et
    Ünüveriste ortamında gerçek anlamda profesör sufoğlunun haklılık payı var tatbiki bu konuda gerçekten önlem alınması gerek gençlerimizin ünüveriste ortamlarında ahlakı anlamda daha çok eğitim verilmesi gerekiyor yozlaşmış bir gençliğin ülke menfaatine hiç bir katkısı olmayacaktır
    Cevapla
  • @@@@@ 3 yıl önce Şikayet Et
    sakaryalı olarak söylüyorum açıklama ağır olmuş ama maalesef doğruluk payı var....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama