FETÖ'cüleri savunan vekilin FETÖ'cü Enes Kanter'le toplantısı ortaya çıktı

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde FETÖ'cüleri savunmaya devam ediyor. Son olarak Uşak'ta polis nezaretindeki FETÖ'cülerin çıplak arandığı yalanı elinde patlayan Gergerlioğlu'nun internetten Enes Kanter'in aralarında bulunduğu bir grup FETÖ'cüyle toplantı yaptığı ortaya çıktı.

FETÖ'cüleri savunan vekilin FETÖ'cü Enes Kanter'le toplantısı ortaya çıktı
FETÖ'cüleri savunan vekilin FETÖ'cü Enes Kanter'le toplantısı ortaya çıktı
GİRİŞ 21.12.2020 14:20 GÜNCELLEME 21.12.2020 16:04
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

şak emniyetinde çıplak arama yalanlarını diline dolayan ve yüz binlerce sahte hesapla bu konuda sosyal medyada kampanya yapan HDP milletvekili HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun, FETÖ'nün önemli isimleriyle yaptığı video konferans görüntüleri sosyal medyaya düştü. 

 

Enes Kanter, Abdülhamit Bilici ve Arzu Yıldız gibi FETÖ'cü isimlerle aynı video konferansta görülen Gergerlioğlu'nun, FETÖ yalanlarını nasıl elde ettiği belli oldu.

"GERGERLİOĞLU TALİMAT MI ALDI?"

İstihbarat kaynaklarına göre FETÖ, örgüt üyelerine “çıplak arama konusunda kampanya yapın” talimatı verdi. Yalanı Meclise taşıyan ve sık sık FETÖ'nün sözcülüğünü yapan HDP'li Gergerlioğlu'nun bu görüntüsü sosyal medyada "Firari FETÖ'cülerle toplantı yaparak, talimatı aldı" olarak yorumlandı.

KANTER PAYLAŞTI, SONRA SİLDİ

 

FETÖ'nun çocuğu Enes Kanter de toplantıya katılanlar arasındaydı. Kanter, toplantıdan kendisinin de gözüktüğü bir ekran görüntüsünü alıp paylaştı. Daha sonra paylaşımı sildi.

FETÖ'CÜLERİN ÇIPLAK ARANDIĞI YALANINI SAVUNDU

Ömer Faruk Gergerlioğlu, son olarak Uşak'ta polin nezaretindeki FETÖ'cülerin çıplak arandığı yalanınını savunmuştu. Söz konusu iddia güvenlik kamerası görüntüleriyle yalanlanmış ve Gergerlioğlu'nun yalanı elinde patlamıştı. 

YORUMLAR 29
  • sait dbakır 3 yıl önce Şikayet Et
    oh ne alla adamin nasil olsa dokunulmazligi var her yol onlara mubah ck cesursaniz akp mhp li kardeslerim bu dokunuzmalik yasasini bi kaldirin lütfen her onune gelen oyle bi halt yimesin madem oyle yoksa sizdemi kendinizdenmi korkuyorsunuz
    Cevapla
  • Sedat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu riyakâr iki yüzlü mahluklar fitne ve kaos çıkarmaya çalışıyorlar . InsaAllah kazdıkları kuyuya kendileri düşecekler.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 3 yıl önce Şikayet Et
    adli merciler görev sizde
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    ötene kadar hırpalayın bak neler olur
    Cevapla
  • beko 3 yıl önce Şikayet Et
    küfür tek millettir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da
Başkan Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü