Son dakika: Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Bu ne sapkınlıktır?

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu satıcılarından vergi alınsın sözüne tepki gösterdi. Erdoğan, "Ne diyor; 'Uyuşturucu kaçakçılarına, organ mafyasına vergi'. Bu ne demek biliyor musunuz; 'Uyuşturucu satıcılığı yapabilirisiniz, organ mafyası olarak örgütler kurabilirsiniz'. Ya sen ne yapıyorsun, farkında mısın? Bu ne sapkınlıktır" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 23.12.2020 12:53 GÜNCELLEME 23.12.2020 13:36
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu satıcılarından vergi alınsın sözüne tepki gösterdi. Erdoğan, "Ne diyor; 'Uyuşturucu kaçakçılarına, organ mafyasına vergi'. Bu ne demek biliyor musunuz; 'Uyuşturucu satıcılığı yapabilirisiniz, organ mafyası olarak örgütler kurabilirsiniz'. Ya sen ne yapıyorsun, farkında mısın? Bu ne sapkınlıktır" ifadelerini kullandı. 

AK Parti Grup Toplantısında konuşan Erdoğan'ın CHP'ye yönelik yaptığı eleştiriler şöyle: 

Bütçe görüşmelerinde seviyeli değerlendirmeler ortaya konmuştur. Ancak ahlâk sınırlarını aşanlar da olmuştur. Takdiri milletimize bırakıyoruz.Bu yalanları milletin gözünün içine baka baka ve kendilerinden gayet emin şekilde söylüyorlar. 1 doğrunun yanına 9 yalan katarak çizdikleri resme herkesin inanmasını istiyorlar. Kendilerine itibar etmeyen işçi, çiftçi, öğretmen, polis, asker kim varsa herkese hakaret etmekten de çekinmiyorlar. Öğretmen CHP'li ise, değilse kötü. Çiftçi CHP'ye oy veriyorsa iyi, vermiyorsa cahil. Yargı mensubu CHP'nin istediği gibi  davranıyorsa saygıdeğer, kendi vicdanına öre hareket ediyorsa militan. 


AZICIK AR DUYGUSU VARSA...

Demokraside asıl olan tehditler yağdırmak değil, millete hizmet etmektir. Kimsenin CHP'nin keyfine göre hareket etme mecburiyeti yoktur.2053 vizyonumuzun karşısına çok daha geniş vizyonlarla, 2071 hayalimizin karşısına çok daha büyük hayallerle çıkan bir muhalefet görmek istiyoruz.Proje üretmek yerine başkalarının projelerine payendalık etmek, kendi hayalini kurmak yerine başkalarının hayalinde figüran olmak bizim asla takdir edeceğimiz bir siyaset tarzı değildir. Taciz, tecavüz, hırsızlık vakalarına karşı erdemli duruş sergilemek yerine yalan ve iftira çıtasını yükselterek gündem saptırmaya çalışanlar gündem saptırmaya çalışıyorlar. CHP'nin azıcık ar duygusu varsa taciz, tecavüz, hırsızlık iddialarından temizlenmeden milletin karşısına çıkmaması lazım.

TEPEDEN TIRNAĞA TACİZ, TECAVÜZ, HIRSIZLIK...

Gün geçmiyor ki bir taciz olayı, tecavüz olayı, hırsızlık olayı duymayalım. Ondan sonra da utanmadan sıkılmadan arlanmadan çıkıyor, ne diyor, bizim başkanlarımız şöyle temizdir, böyle başarılıdır... Yahu şu anda adliye adliye dolaşıyorlar. Bunun neresi temiz? Çık, açık net kendini bir check et. Ciddi manada bir check-up'tan geçmesi gerekiyor. Hem ruhsal hem fiziki olarak.

BU NE SAPKINLIKTIR

Tepeden tırnağa taciz, tecavüz, hırsızlık rezilliklerinin hesabını vermekten kurtulamayacaklar. Dün de 'uyuşturucuya vergi alınmalı' dediler. Uyuşturucu kaçakçılarına, organ mafyasına vergi demek, uyuşturucu kaçakçısı olabilirsin, organ mafyası olabilirsin demektir. Bu ne sapkınlıktır.

 

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Daha önce kağıt oyunlarıyla ilgili ilginç önerisi gündem olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yine tartışmaya neden olacak bir öneride bulundu. Kılıçdaroğlu, uyuşturucu ve organ ticareti yapan, kara parayla devleti dolandırandan vergi alınması gerektiğini söyledi.

 

KIRIKKANAT'TAN KILIÇDAROĞLU'NA: SAÇMALAMA!

YORUMLAR 35
  • sezer 3 yıl önce Şikayet Et
    bunadı bu kamal ne dediğini bilmiyor tüm kanunsuzluklara şimdiden kılıf mı yapıyor biz iktidar olursak uyusturucu serbest ve ticri olacak vergi alınacak mı diyorsun öğretmen ler çiftçiler bir kez daha düşünün bu adama oy verilir mi
    Cevapla
  • Fazıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Kemal ve chp si bana helaka uğrayan kavimleri hatırlatıyor.
    Cevapla
  • halıl 3 yıl önce Şikayet Et
    hala Koyun Chplıler bu adamı alkışlıyor..vay anasını..ne günlere kaldık..
    Cevapla
  • Gül izmir 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen vallahi
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    O kafayı sıyırmış boşa dönüyor.. Bize de sıyırtacak..
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiç sorma Reis... Süleyman Soylu Bakanımızın dediği gibi. ALLAH 'ım aklıma mukayyet ol...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar