Turan: Kaftancıoğlu'nun muhatabı il başkanımızdır

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, katıldığı bir televizyon programında, 'CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun muhatabı il başkanımızdır' dedi.

Turan: Kaftancıoğlu'nun muhatabı il başkanımızdır
Turan: Kaftancıoğlu'nun muhatabı il başkanımızdır
GİRİŞ 17.01.2021 17:38 GÜNCELLEME 17.01.2021 17:39
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Habertürk'te katıldığı bir televizyon programında CHP'nin İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun aldığı ceza ilgili açıklamalarda bulundu.

 

 

"KAFTANCIOĞLU'NUN MUHATABI İL BAŞKANIMIZDIR"

Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan "CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun muhatabı ne Cumhurbaşkanımızdır ne benimdir. Canan hanımın muhatabı İstanbul il başkanımız olması lazım, keşke il başkanımız gereken cevabı kendilerine vere de bunlar ne bu programın konusu ne de Cumhurbaşkanımızın konusu olsa." dedi.

 

 

YORUMLAR 41
  • demir 3 yıl önce Şikayet Et
    adamlara akşama kadar terörist diyorsunuz ne hikmetse tutuklamıyorsunuz
    Cevapla
  • TespiT 3 yıl önce Şikayet Et
    terörist sevici ile muhatap olmayın.
    Cevapla
  • Erol 3 yıl önce Şikayet Et
    Istanbul il başkanının (Ak parti) ismini dahi bilmiyorum. Simasını hiç görmedim. Uzun boylu mu, kısa boylu mu. Esmer mi, Kumral mı, Sarışın mı. Edirne'li mi, Ankara'lı mı, Van'lı mı. Esnaf mı, Sanatkâr mı, Mesleği ne hiç bilmiyorum. Evli mi, Bekar mı. 2 çocuklu mu, 3 çocuklu mu, Yoksa çocuksuz mu. Hiç bilmiyorum. Bu benim suçum mu. Canan Kaftancıoğlu'nu daha çok tanıyorum. Ak parti Istanbul başkanı çıksın meydana, Ben yaşıyorum ve varım diye bağırsın Lütfen. Veya Reis'im Lütfen, Lütfen, Lütfen her şeyi senden bekleyen vatandaşlar iken yönetimdekilerde sizden mi bekliyor.
    Cevapla
  • Kimkio 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbula çok dinamik bir il baskanı atanması iyi olur gercekten. Reisin yükünü alabilmeli İstanbul il başkanı. Chpnin polemiklerine iyi cevaplar verebilmeli ve dinsiz cananla rum ekremin ipligini pazara çıkartmalı.
    Cevapla
  • Arkut 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul il Başkanını tanımadan etmeden konuşmamak gerek. Belediye seçimlerinde kimin ne yaptığı belli değildi. Suçu Başkana atmak kolaycılık olur. Kimsenin şevkini kırmamak lazım..
    Cevapla
  • İbrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    kendisiyle geçmişte tanışdım o zamanlar müsiad daydı, mışlı muşlu konuşmuyorum tam bir kibir abidesidir hayatımda onunkadar kibirli ve agoist bir insan tanımadım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance