Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce hamlesi: 3 vekille toplantı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partiden ayrılarak Muharrem İnce'nin kuracağı partide yer alacağı öne sürülen 3 vekil ile görüştü. CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, görüşmenin ardından, 'istifa edecek misiniz' sorusuna 'hayır' diyerek, görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce hamlesi: 3 vekille toplantı
Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce hamlesi: 3 vekille toplantı
GİRİŞ 27.01.2021 12:02 GÜNCELLEME 27.01.2021 12:02
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti içindeki bazı konuları yazdıkları mektupla eleştiren İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ve Hüseyin Avni Aksoy ile Yalova Milletvekili Özcan Özel'i Meclis'teki makamında kabul etti. Ellerindeki dosyalarla Kılıçdaroğlu'nun odasına giren 3 milletvekilinin de CHP'nin eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye yakın olduğu belirtildi. 

İSTİFA İDDİASI YALANLANDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partiden ayrılacağı öne sürülen 3 vekil ile TBMM'deki makamında görüşmesi yaklaşık 1,5 saat sürdü. CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, görüşmenin ardından, 'istifa edecek misiniz' sorusuna 'hayır' diyerek, görüşmeye ilişkin şunları söyledi:

"Daha önce partimizin iktidara gelebilmesi için söylediğimiz şeyler vardı mektupta, görüş ve önerilerimizi burada kendisiyle bizzat görüştük, ifade ettik o kadar."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • Trabzon uşağı 3 yıl önce Şikayet Et
    Acaba görüştüklerini kasetle mi tehdit etti???
    Cevapla
  • (¹⁴⁵³) 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam daha partisine sahip çıkamıyor devledin valisine hakimine savcısına kaymakamına öğretmenine muhtarına dahası Akp oy veren vatandaşa hakaret ediyor işin acı tarafı bunun peşine kuyruk olmuş cellatına aşık olanlar var bunların içinde abdesli namazlı ben müslümanım diyenler başta gülermisin ağlarmısın.
    Cevapla
  • Rümeysa 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle. Chp her şeyini boş konuşmasıyla kestirip atıyor. Partisinden olan taciz olaylarına tek ses etmiyor. Boş konusma olduğunda hemen içinde. Kendini belli ediyo nede olsaaa
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    millet vekillerini kiralık verirsiniz sonuçta kardeş partiniz
    Cevapla
  • medo 3 yıl önce Şikayet Et
    İnceymiş kalınmış, şuymuş buymuş. CHP'nin içinden bu memleketin, bu milletin hayrına çalışacak bir insan çıkmaz. Çalışacak olsa zaten CHP'li olmaz. Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsini sevdiğim cinsine çeker.
    Cevapla
  • Rümeysa 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle
    Cevapla
  • Nazım KARAMEHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    HDP binasında çıkanlara ne diyorsunuz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!