AK Partili Çalık: Kılıçdaroğlu PKK’ya da dağa kaçırdıkları evlatları “serbest bırak” demeli

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olaylarda polise taş atarak saldıran provokatörler için "Serbest bırakın” sözlerine tepki gösterdi. Çalık, “Kılıçdaroğlu yürekli ise PKK terör örgütüne de çağrıda bulunur ve Diyarbakır annelerinin evlatlarını ‘serbest bırakın’ der” dedi.

AK Partili Çalık: Kılıçdaroğlu PKK’ya da dağa kaçırdıkları evlatları “serbest bırak” demeli
AK Partili Çalık: Kılıçdaroğlu PKK’ya da dağa kaçırdıkları evlatları “serbest bırak” demeli
GİRİŞ 03.02.2021 17:32 GÜNCELLEME 03.02.2021 17:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milletvekili Çalık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun twitter hesabından, “Türkiye’nin evlatlarını derhal serbest bırakın ve yarattığınız gerginliğe son verin” paylaşımına tepki gösterdi. Çalık, “Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye’nin evlatları diyerek kimleri kastediyor önce ona bir açıklık getirmeli. Boğaziçi Üniversitesini karıştıranları, devletin polisine ve kamunun araçlarına saldıranları, milletin en kutsal değerlerine hakaret edenleri ve terör örgütü üyesi olanları ‘evlatlarım’ diyerek serbest bırakın demesi gerçekten akla ziyandır. Bunu izah edecek bunu yorumlayacak herhangi bir kelime bulamıyorum” dedi. 

“Provokatörlere sahip çıkma misyonunuzu biran önce terkedin”

Çalık, “Kemal Kılıçdaroğlu daha önce de Diyarbakır’da hendek kazıp, bombalı tuzaklar kuran teröristler içinde "Arkadaşlar" diye seslenmişti. Karşımızda toplumun her kesimini ötekileştiren, terörün siyasi uzantılarıyla ittifak yapan, Kandil’e ses çıkarmayan, 520 gündür dağa kaçırılan çocukları için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemi yapan annelere dayanışma çağrısında bulunmayan, HDP’ye, PKK’ya “Bu evlatları serbest bırakın” demeyen bir muhalefet lideri var. Provokatörlere sahip çıkma misyonunuzu biran önce terkedin” diye konuştu. Milletvekili Çalık, “Hamdolsun ki son 18 yılda Sayın Cumhurbaşkanı'mızın önderliğinde ülkemizin her karışına hizmet ettik, gençler için üretmeye, taş üstüne taş koymaya devam ettik ve edeceğiz. Bu ülkenin gençleri bayrağıyla, vatanıyla, milletiyle, devletiyle bir ve bütündür. Dünyayı avucunun içine almış bu evlatlar devletin karşısında olmaz” dedi.

YORUMLAR 2
  • Genezinli 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne alıyor acaba, çokiyi geldiği belli oluyor. İnsan uzayda gibi, dünya ile alakasını kesiyor.
    Cevapla
  • Ceddin dede 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir beklentiye girmeniz talihsizlik olmuş, devlet ne kılıçdaroğlu 'ndan nede pkk terör şebekesinden böyle bir hareket beklememeli....tüm gücüyle pkk hainlerini etkisizleştirip çocukları kurtarmalı..!kurtardığı kadar.!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi