Türkiye Değişim Partisi Lideri Mustafa Sarıgül'den ittifak kararı!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması halinde ittifak konusunu görüşebileceklerini söyledi.

Türkiye Değişim Partisi Lideri Mustafa Sarıgül'den ittifak kararı!
Türkiye Değişim Partisi Lideri Mustafa Sarıgül'den ittifak kararı!
GİRİŞ 04.02.2021 11:38 GÜNCELLEME 04.02.2021 11:40
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, cumhurbaşkanlığı seçiminde çıkaracakları adaya ilişkin, "Öyle bir adayımız olacak ki, Allah'ım izin verirse inşallah o aday ipi göğüsleyecek. Biz birinci turda hiçbir ittifakın bulunmasını doğru bulmayız" dedi.

TDP Genel Başkanı Sarıgül, bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Kastamonu’ya geldi. Şeyh Şaban-ı Veli Türbesi'nde dua eden Sarıgül, daha sonra Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz'dan yerel gazeteler hakkında bilgi alan Sarıgül, daha sonra basın toplantısı düzenledi.

"İTTİFAK YAPMAYACAĞIZ"

Sarıgül, cumhurbaşkanlığı seçiminde aday çıkarıp çıkarmayacaklarına ilişkin, "Biz ilk turda öyle bir aday çıkaracağız ki bilgisi, becerisi, yetenekleri, tecrübesi ile doğusu, batısı, kuzeyi, İç Anadolu'su, Karadeniz'i, Ege'si, Trakya'sı, Marmara'sı ile bütün milleti, sağı ve solu birleştirecek, bütün kültür mozaiklerini bir araya getirecek, bütün inançlara saygı duyacak. Öyle bir adayımız olacak ki, Allah'ım izin verirse inşallah o aday ipi göğüsleyecek. Biz birinci turda hiçbir ittifakın bulunmasını doğru bulmayız. Her partinin, düşünce ve görüşlerini 'Bismillah' diyerek milletimizle paylaşmasını arzu ederiz. Birinci oylamada ittifak yapmak isteyen partiler kendi oylarını gizleyen partiler; ama bizim oyumuz kıymetlidir. Bizim oyumuz yıllardan beri hareketti şimdi ise bereket" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 8
  • okan can 3 yıl önce Şikayet Et
    tutmayin enişteyi saliverin gitsin
    Cevapla
  • Salahattin Adana 3 yıl önce Şikayet Et
    Sarıgül Şişli'de ne yaptın da şu anda kendine rol biçiyorsun ; ittifaktan bahsederek kendi kendine gelin güvey oluyorsun ." Basında bu şahsı ikidebir haber yapıpta değirmenine su taşımasın"
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    kemalde genel başkan adayı olmayacam dedi,sabah aday oldu,sizin genlerinizde var yalan dolan,inandırıcı değilsin be sarıgül.
    Cevapla
  • Ali BALCI 3 yıl önce Şikayet Et
    Acaba Cumhurbaşkanlığı seçim sisteminde de değişiklik olacak mı?En çok rey alan mı başgan olacak?Yoksa 2 turluya devam mı?
    Cevapla
  • sondurak 3 yıl önce Şikayet Et
    bir insan bütün inançlara aynı mesafedeyse müslüman değildir.müslüman rabbimizin emir ve yasakları ne ise ona inanır,onlara gücü nispetinde yerine getirmeye çalışır,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi