Muharrem İnce, CHP'den istifa etti! Basın açıklamasında duyurmuştu...

Son dakika haberi: Yeni parti kurma hazırlığındaki Muharrem İnce basın açıklamasında bulunarak CHP'den gün içinde istifa edeceğini duyurmuştu. Son dakika gelen habere göre Muharrem İnce, e-devlet üzerinden CHP'den istifa etti. İnce basın açıklamasında parti ile yolunu ayırdığını resmen duyurarak CHP'ye çok sert eleştirilerde bulunmuştu.

GİRİŞ 08.02.2021 13:39 GÜNCELLEME 17.02.2021 16:28
Bu Habere 347 Yorum Yapılmış

Eski CHP milletvekili Muharrem İnce, "CHP ile yollarımı ayırıyorum" diyerek partiden istifa ettiğini açıkladı. "Teknolojiyi kullanarak, birazdan e-devletten CHP'den istifa edeceğim" diyen İnce, "Bunun gerekçesini de yazılı olarak göndereceğim" diye konuştu.

İnce, açıklamasından yaklaşık 2 saat sonra e-devlet üzerinden Cumhuriyet Halk Partisi'nden resmen istifa etti.

Son dakika haberi... Muharrem İnce'nin istifasını resmiyete dökmeden önce yaptığı basın açıklaması şu şekilde;

Parti içi demokrasiyi yok edip ülkeye demokrasi vaat edersen kimse sana inanmaz. 

'CHP ARTIK BİR TABELADAN İBARET'

Potansiyeline güvenmeyip dostlarına bel bağlayan tek ana muhalefet CHP’dir. CHP artık bir tabeladan ibaret. 

'ABD'DEN DEMOKRASİ DİLENENLERLE YOLUMU AYIRIYORUM'

Kimlerle yolumu ayırıyorum? Bir, ABD'den demokrasi dilenenlerle yolumu ayırıyorum. Mustafa Kemal deyip, Mustafa Kemal Atatürk diyemeyenlerle yolumu ayırıyorum. Grup başkanvekilliği seçimini bile kaldırıp atamaya getiren bu yönetimle yollarımı ayırıyorum. CHP aday yapmayınca başka partiden gidip aday olup, bugün CHP'yi yönetenlerle yolumu ayırıyorum. 

'MAVİ VATAN'I KAVRAYAMAYANLARLA YOLUMU AYIRIYORUM'

Bugün sahte CHP'li olanlarla yolumu ayırıyorum. FETÖ'cüleri, Sorosçuları koruyanlarla yolumu ayırıyorum. Mavi Vatan'ı kavrayamayanlarla yolumu ayırıyorum. Türkiye maalesef Azerbaycan'a yardım etti diyenlerle yolumu ayırıyorum. Bu arkadaşlardan ayrılıyorum. 

'YENİ BİR YOLA ÇIKIYORUZ'

Yeni bir yola çıkıyoruz. Hedefimiz 50+1. Üçüncü bir seçenek, özgüveni yüksek Türkiye'ye 50+1'i getirecek olan 83 milyona girin koluma diyorum. 

'GÜN İÇİNDE İSTİFA EDECEĞİM'

Teknolojiyi kullanarak, az sonra e-Devlet üzerinden gün içinde istifa edeceğim. 42 yıllık emek var, gerekçesini yazılı olarak da açıklayacağım.

'İYİ PARTİ'DEN SONRA EN ÇOK VEKİLİ OLAN GRUP OLACAĞIZ'

CHP’den istifa eden üç milletvekili arkadaşımız Memleket Hareketi’ne katılmışlardır. Partimiz kurulunca, TBMM’de İYİ Parti’den sonra en çok vekili olan grup olacağız.

YORUMLAR 347
  • Ezeri 3 yıl önce Şikayet Et
    Senden bir cacık olmaz muharreeemm ))) fazla gaz veriyorlar sana
    Cevapla
  • Rizeli Uşak 3 yıl önce Şikayet Et
    Ak Parti'ye transfer edelim tüm Cehepe nasıl dağılıyor bakın
    Cevapla
  • Adanalılar 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir yanda hükümetimizin yoğunluğu diyer yanda chp nin parçalanışı bir şeyi unuttuk imamoğlunu o neyle meşgül istanbulun içini boşaltmakla mağlesef
    Cevapla
  • Ulubatlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu film yabancı gelmiyor Oyun İçinde Farklı Hamleler CHP =İnce Mince Bunlar hepsi birer farklı hamleler Oyun kuran ABD ve Haclı Ruhu Filmin adı Chp başarılı olamadı tutmadı şimdi filmin ikinci sezonu
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem de proje çıktı, tek derdi kasetçi kemal'le beraber seçimleri ikinci tura taşıyabilmek. Millete hizmet mi? O da ne? chp zihniyetinde ne gezer la hizmet!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı