Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ittifak açıklaması: 40 benzemez aynı torbada!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Balıkesir, Osmaniye, Tokat ve Tunceli 7. Olağan İl Kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı. Erdoğan, "Artık köhne siyaset tarzının işi daha zor. 40 benzemezi aynı torbaya sokmaya çalışan ittifak çabaları bu gerçeği değiştirmeye yetmiyor" dedi.

GİRİŞ 10.02.2021 14:36 GÜNCELLEME 10.02.2021 15:56
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Balıkesir, Osmaniye, Tokat ve Tunceli 7. Olağan İl Kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Demokrasimize sahip çıkarak Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ülkesi arasına sokmakta kararlıyız.

İnsanlarımızın huzuruna, ülkemizin esenliğine, devletimizin güvenliğine kasteden hiç kimse millet nezdinde itibar bulmaz, bulamayacaktır.

Artık ülkemizin 84 milyona yaklaşan nüfusunun her ferdini partimizin tabi üyesi olarak görüyorum. Oy oranı sandıkta ortaya çıkıyor. Mücadelenin asıl görüleceği yer sandık gününe kadar yapılan çalışmalardır. 

"40 BENZEMEZ AYNI TORBADA"

Artık köhne siyaset tarzının işi daha zor. 40 benzemezi aynı torbaya sokmaya çalışan ittifak çabaları bu gerçeği değiştirmeye yetmiyor.

Sahaya çıktığınızda sizin bir adım gittiğiniz vatandaşın size 3-5 adım geldiğini göreceksiniz. Bizimle eser ve hizmet yarışına giremeyenlerin, milletimizin feraset duvarına çarptıklarını biliyoruz. Yeter ki biz kendi istikametimize sahip çıkalım.

"YOLUN SONU ZAFERE ÇIKACAK"

Bu yolun sonu zafere çıkacaktır. Devletimizin güvenliğine kast eden hiç kimse itibar bulamayacaktır. Yalan ve iftira çıtasını yükseltenler hakikat selinin önünden kaçamayacaklardır.

Ülkemizi ve milletimizi bu faşist ve riyakar siyasetin eline bırakmayacağız. Bunların gerçek yüzlerini milletimize teşhir edeceğiz. Ama asıl kendi işimize bakacağız. Milletimize daha çok hangi hizmetleri verebileceğimize bakacağız.

Milli Uzay Programımızı açıklayarak gözümüzü uzaya diktiğimizi ilan ettik. Ülkemizin uzay yarışında en önlere çıkma kararlılığını gösterdik. Bizim asıl gündemimiz bunlardır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 86
  • Meyve veren Ağaç 3 yıl önce Şikayet Et
    Yıllarca Devletimiz sıkıntılarla boğuştu küreselcilerin artık çırpınış sendromuna girdiyini net görüyoruz . TÜRK DÜNYASI GELİYOR SÖMÜRGECİLİK bitiyor ŞAHLAN TÜRKİYEM zorlukların artık son bulacağı yıllara giriyoruz . Uyumayan bir devlet var ileri hep ileri
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    AMERİKAYA AÇIK MEKTUP : Sevgili BİDEN ve Türkiye'de siyaseti dizayn etmek için Pentagon da dahil bu konuda mürekkep yalayan ABD'lilerrrr !!! Zamanında Kenan EVREN için "bizim çocuklar ihtilal yaptı "demiştiniz ama bu sıralarda Türkiyede "sahaya sürdüğünüz yeni oyuncularınız çok çapsızz, yeteneksizzz, " Bunlar bence sizin tüm debelenmelerinize hiç faydası olmayacak kişilerr.. Verin 13-14 anahtarını tamirci yanına gönderin bunları)))
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    İçişleri bakanının Twitter'den açıklama yapmasına kısıtlama? Türkiye içinde sokak eylemleri beklentisinde olan emperyalizmin " suyu bulandırdın/bahane bularak" burnunu Türkiye'ye sokmaları, veee ülke içinde onların değirmenine su taşıyann "kraldan çok kralcı" takımının "Tarihe şahit oluyoruz" şeklinde yaygara yapan TV kanalları?? Resim zaten netti, daha da netleşti.. Dedeleri emperyalizme karsi Canakkalede destan yazmis neslin torunlarinin, günümüzde ABD VE ISRAIL DEĞİRMENİNE SU TAŞIR olmaları ne üzücü?? İSMET İNÖNÜ : "Hiçbir ülke yoktur ki kendi içerisinde bizim kadar HAİN yetiştirsin." NOKTA
    Cevapla
  • Cemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis Allah sana uzun ömürler versin bu ülkenin sana ihtiyacı var
    Cevapla
  • Yusuf.ir 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cemal bu ülkenin sadece yok türk dünyasinin ihtiyaci var.
    Cevapla
  • Nrc 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten siyasette artık esameleri kalmayacağını anladıklarından > parlamenter sisteme dönmek, daha doğrusu ülkemizi tekrar bu sisteme döndürmek için bütün tilkiler bir araya toplandı. Çok iyi biliyorlar ki, eskisi gibi ülkede yolsuzluk, rüşvet, yalan, dolan, taciz ve hırsızlık yapamayacaklar. Nokta.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya gündemini sarsan iddia: Netanyahu gizli mektupla para istemiş!
İran'dan ateşkes açıklaması